Foodpanda va livra de acum şi produse din hipermarketurile Auchan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foodpanda şi Auchan parteneriat

Auchan şi foodpanda au realizat un parteneriat pentru comanda şi livrarea produselor din hipermarketuri, care va fi disponibil în prima etapă în Braşov şi Iaşi, urmând o expansiune la nivel naţional în primul trimestru din 2021.

Odată cu acest parteneriat, utilizatorii foodpanda vor putea comanda din secţiunea Shops / Magazine a platformei, având la dispoziţie peste 4000 de produse comercializate de Auchan Retail România.

Produsele disponibile în aplicaţie fac parte dintr-o selecţie vastă de categorii, printre care se numără: lactate, mezeluri, carne, peşte, băcănie, băuturi, fructe şi legume, brutărie, cofetărie, produse destinate îngrijirii personale, pentru animalele de companie, pentru timp liber, casă şi curăţenie, pentru grădină şi exterior, jucării, dar şi electrocasnice, produse hi-tech, multimedia sau din segmentul auto.

Pentru început, serviciul de livrare a produselor din magazinele Auchan prin foodpanda va fi disponibil pentru cele două hipermarketuri din Braşov: Auchan Coresi şi Auchan Braşov Vest, precum şi pentru Auchan Iaşi. Potrivit reprezentanţilor foodpanda, în prima parte a anului 2021 serviciul va fi extins la nivel naţional, în toate oraşele din ţară în care operează cele două companii.

Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în maximum 60 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie, iar valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar în care se pot efectua comenzi va fi similar programului de funcţionare al hipermarketurilor Auchan, între orele 10:00 şi 21:00.  

Potrivit retailerului, gama de servicii aferente magazinului auchan.ro include în prezent 3 opţiuni de punere la dispoziţie a comenzilor online: serviciul gratuit Click & Collect, disponibil în toate hipermarketurile Auchan, livrarea la domiciliu la nivel naţional, precum şi serviciul gratuit Auchan Drive, disponibil din noiembrie 2020 în 31 de hipermarketuri din reţeaua retailerului. Prin intermediul acestuia, clienţii pot plasa comenzile prin aplicaţia sau magazinul online auchan.ro, acestea fiind pregătite pentru ridicare în maximum 2 ore şi aduse la maşină, în zonele special marcate din parcarea hipermarketului selectat, în 3 minute de la sosirea clientului.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite