Fitbit deschide cel mai mare birou din Europa la Bucureşti. Ce posturi sunt disponibile pentru angajare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fitbit, cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru măsurarea activităţilor fizice, a anunţat astăzi deschiderea biroului din Bucureşti, cel mai important proiect de cercetare şi dezvoltare gândit în Europa.

Biroul din România va desfăşura activităţi complexe precum management, design şi software engineering pentru toate produsele companiei.

Deschiderea biroului din România succede achiziţia de către compania americană a producătorului local de ceasuri inteligente, Vector Watch, tranzacţie care a avut loc la sfârşitul anului 2016.

La evenimentul de deschidere au participat şi cei doi fondatori ai companiei, James Park (CEO) şi Eric Friedman (CTO), veniţi pentru prima dată în România.

”Echipa Vector Watch a realizat un produs care a demonstrat că are nu doar performanţe tehnice, dar şi o viziune deosebită.  Este incredibil cât de repede am reuşit să ne integrăm şi să devenim o companie unită, cu aceeaşi cultură şi motivaţie. Ne dorim ca prin produsele Fitbit să producem un impact puternic şi să milităm pentru un stil de viaţă cât mai sănătos. Suntem încântaţi să lucrăm alături de echipa din Bucureşti şi să dezvoltăm proiecte tehnologice avansate, care să îmbunătăţească vieţile oamenilor”, menţionează Eric Friedman, CTO Fitbit.

În prezent, compania are peste 20 de tipuri de poziţii deschise, Fitbit căutând pentru biroul din Bucureşti tineri care doresc să se specializeze în activităţi precum firmware engineering, software development, product management, design si nu numai. Sunt deschise, totodată, poziţii pentru specialişti IT cu experienţă, care să susţină dezvoltarea tehnică a produselor Fitbit la nivel global.

Centrul Fitbit are sediul la etajul al doilea al clădirii de birouri aflate pe Bulevardul Aviatorilor 8 din Piaţa Victoriei, una dintre cele mai moderne clădiri de birouri din Capitală. În cadrul companiei din Bucureşti se regăsesc toate departamentele care asigură dezvoltarea de produse performante şi inovatoare, de la dezvoltare de produs, până la design şi cercetare.  Alături de acestea se găsesc o multitudine de discipline de dezvoltare software, de la firmware, la mobile şi cloud.

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite