Facebook: nu vom inunda News Feed-ul cu publicitate, iar reclamele video mai aşteaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zuckerberg nu vrea să se grăbească în privinţa reclamelor video FOTO Reuters
Zuckerberg nu vrea să se grăbească în privinţa reclamelor video FOTO Reuters

Facebook recunoaşte că are o problemă, iar la conferinţa de prezentare a rezultatelor financiare a încercat să mai domolească din dorinţa investitorilor de a introduce reclame.

După ce au început să optimizeze reţeaua socială pentru a introduce reclame mai productive, cei de la Facebook au devenit favoriţii investitorilor. Facebook a raportat venituri de 2,02 miliarde de dolari. De asemenea, veniturile vin din ce în ce mai mult din partea mobilă. 41% din cele 2 miliarde de dolari au fost atrase de pe dispozitivele mobile.

Numărul de utilizatori activi de pe Facebook este de 700 de milioane de oameni, cu 27% mai mulţi decât în ultimul trimestru.

Avertismentele Facebook

Cu toate acestea, reprezentanţii reţelei sociale vor să tempereze entuziasmul investitorilor, care au aşteptări din ce în ce mai mari.

Potrivit "Wall Street Journal", CFO-ul Facebook, David Ebersman a declarat că tinerii nu mai sunt printre cei care adoră reţeaua, creşterea numărului de reclame din News Feed nu este o soluţie, iar introducerea reclamelor video nu poate fi grăbită.

Ebersman a declarat că statisticile nu trebuie luate în absolut, deoarece vârsta este autodeclarată pe Facebook şi uneori poate fi crescută artificial. De asemenea, el a spus că nu există o creştere, dar o anumită constanţă.

"Creşterea numărului de reclame din News Feed a fost un motor de creştere în 2013, dar aceasta se va opri aici. Facebook nu doreşte să inunde fluxul de informaţii al utilizatorului cu mai multe reclame. Ne vom concentra pe calitate şi relevanţă", a declarat Ebersman.

Mark Zuckerberg, şeful Facebook, a confirmat că reclamele video nu vor veni curând, deoarece trebuie să studieze mai multe informaţii. El a dat exemplul Instagram, care a fost o piatră de temelie pentru studiul privind reclamele video.

Hai să discutăm, ne găseşti pe Facebook - Tech Adevărul

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite