Facebook introduce telefonia în aplicaţia de iPhone şi iPad, dar nu peste tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţia funcţionează pe iPhone şi iPad FOTO AppStore
Aplicaţia funcţionează pe iPhone şi iPad FOTO AppStore

Aplicaţia principală a Facebook de pe sistemul de operare iOS pentru iPhone şi iPad a primit o opţiune nouă începând de astăzi. Deşi este doar pentru Statele Unite şi Canada, actualizarea va fi lansată în curând şi în alte ţări. Astfel, utilizatorii pot suna direct din aplicaţie.

Facebook a anunţat acum câteva săptămâni că aplicaţia de Messenger pentru sistemele de operare iOS va fi actualizată cu posibilitatea de a putea da apeluri telefonice şi apeluri video. Astfel, Facebook atacă direct serviciile VOiP cum sunt Skype şi Viber sau cele de mesagerie prin internet, cum este WhatsApp. Acum, opţiunea devine realitate şi pentru aplicaţia principală.

Până acum aplicaţia avea opţiunea de mesaje vocale, dar posibilitatea de a suna este acum un lucru extrem de important, care face ca Facebook să devină un serviciu aproape universal, care a trecut de multă vreme de graniţa reţelelor sociale.

Versiunea 5.5 de la Facebook adaugă în dreptul profilului utilizatorului opţiunea de Free Call, dar momentan doar în Statele Unite ale Americii şi Canada. De asemenea, telefonia consumă abonamentul de date. Nu se ştie încă dacă Facebook va lansa opţiunea şi pe Android prea curând.

Alte îmbunătăţiri pe varianta 5.5 sunt îmbunătăţirea butoanelor de Like, Comment şi Share, iar butonul de Share este acum disponibil în toate limbile. 

Facebook App pe AppStore

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite