Edward Snowden are o carcasă prin care ştii mereu cine îţi spionează telefonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carcasa lui Snowden te protejează, dar nu cum ai crede la început.
Carcasa lui Snowden te protejează, dar nu cum ai crede la început.

Edward Snowden e omul care ne-a arătat cum spionează statele, iar acum ne arată cum ne putem proteja de ele, folosind o simplă carcasă.

Deşi Snowden se află în Rusia de mult timp şi nu poate părăsi Moscova, se pare că a avut timp să colaboreze cu hackerul hardware Andrew ”Bunnie” Huang pentru a crea gadgetul de mai sus. Detaliile acestei carcase de iPhone vor fi făcute publice în scurt timp la conferinţa MIT Media Lab.

Aceasta este o carcasă de iPhone care, cu toate că nu s-a materializat momentan într-un produs de serie, are abilitatea de a monitoriza activitatea componentelor electronice din interiorul unui iPhone, pentru a dezvălui utilizatorului dacă este spionat.

Acesta se ancorează prin tăviţa de SIM a aparatului la componentele radio din interior, inclusiv Wi-Fi, date celulare sau GPS şi vă arată printr-o serie de mesaje simple dacă ele funcţionează fără nici un fel de intervenţie din partea voastră, chiar şi atunci când au fost dezactivate din meniu. Astfel, veţi putea vedea dacă aţi dezactivat monitorizarea locaţiei, de exemplu, iar aparatul continuă să o transmită către terţi.

Află toate detaliile despre acest gadget foarte util

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite