Disney se pregăteşte pentru viitorul cinematografiei cu un video fascinant publicat pe YouTube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinematografie începe să fie alta de anul acesta. Regizorii experimentează cu un nou mod de a realiza filmele şi Disney face un experiment inedit pe YouTube.

Pentru că YouTube a ajuns să suporte clipuri video la mai mult de 24 de cadre pe secundă, cei de la  au putut publica un scurt metraj unic.

Disney Research este o  cu interese în foarte multe domenii, printre care se numără şi captura de conţinut video într-un mod nemaiîntâlnit. Scurt metrajul de mai jos poartă numele de Lucid Dreams of Gabriel şi întruchipează efortul a aproximativ patru luni de muncă. Pe lângă faptul că, de acum înainte, îl puteţi folosi ca o demonstraţie a redării de filme la 48 de cadre pe secundă pe YouTube, clipul integrează şi un amalgam de tehnici mai puţin obişnuite.

Există cadre capturate în mod HDR, cu expuneri diferite şi numere de cadre pe secundă diferite, toate pentru a obţine un rezultat suprarealist. În practică, povestea finală a filmului nu este foarte clară, dar impactul vizual este remarcabil şi, de cele mai multe ori, acesta din urmă contează mai mult.

<a href="http://playtech.ro/2014/disney-research-publicat-pe-youtube-un-experiment-video-fascinant-video/" target="_blank" rel="nofollow">Vezi la Playtech cum se joacă Disney cu noile tehnologii</a>

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite