Din această toamnă îţi vei putea cumpăra realitatea virtuală de la Samsung

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul Samsung Gear VR funcţionează cu noile telefoane Samsung.
Noul Samsung Gear VR funcţionează cu noile telefoane Samsung.

În urmă cu un an, Samsung se lăuda cu o cască de realitate virtuală. Anul acesta, în sfârşit, o lansează pe piaţă. Gear VR este produsul colaborării Samsung cu Oculus, companie cumpărată de Facebook.

Samsung Gear VR este compatibilă cu telefoanele Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 şi S6 edge. Realitatea virtuală este creată prin afişarea conţinutului pe ecranele telefoanelor, iar utilizatorul îl vede prin două lentile speciale amplasate în Gear VR.

Noul dispozitiv Samsung Gear VR este cu 22% mai uşor decât versiunea anterioară şi are un design nou, cu o pernă de spumă care oferă mai mult confort în utilizare. În plus, interfaţa tactilă a lui Gear VR a fost îmbunătăţită şi le oferă utilizatorilor un control mai precis în timp ce aceştia se bucură de o selecţie de filme, jocuri şi clipuri video 360 disponibile pe Gear VR.

samsung gear vr

Samsung Gear VR va fi disponibil în culoarea Frost White, începând cu această toamnă, la un preţ de aproximativ 200 de dolari. De când Samsugn a anunţat gadgetul la IFA 2014, HTC şi-a anunţat un produs similar, doar că în Vive nu poţi introduce un telefon. Odată cu Gear VR, Samsung îşi completează o gamă de dispozitive purtabile pe care a inaugurat-o în 2013 cu ceasul Galaxy Gear.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite