Dell anunță noua generație de servere PowerEdge cu procesoare AMD EPYC de generația a 4-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dell anunță noua generație de servere Dell PowerEdge cu procesoare AMD EPYC de generația a 4-a. Noile sisteme sunt concepute pentru rezolvarea sarcinile de lucru solicitante și centrate pe calcul, de exemplu analiza datelor.

Server Dell PowerEdge cu procesoare AMD EPYC de generația a 4-a
Server Dell PowerEdge cu procesoare AMD EPYC de generația a 4-a

Proiectate pentru eficiență și securitate, noile servere PowerEdge sunt echipate cu tehnologia Dell Smart Cooling pentru a contribui la reducerea emisiilor de CO2 și cu o arhitectură cibernetică rezilientă integrată.

Următoarea generație de servere Dell PowerEdge cu procesoare AMD EPYC din a 4-a generație estet potrivită pentru organizațiile cu sarcini de lucru avansate, cum sunt analiza datelor, inteligența artificială, calculul de înaltă performanță (HPC) și virtualizarea.

Disponibile în configurații cu unul și două socket-uri, cu suport pentru cu până la 50% mai multe nuclee față de generația anterioară, Dell PowerEdge pot oferi o îmbunătățire a performanței cu până la 121%, la o capacitate de stocare cu 33% mai mare pentru serverele 2U și la o capacitate de stocare cu 60% mai mare pentru serverele 1U.

Modele Dell PowerEdge

  • R7625, echipat cu două procesoare AMD EPYC din generația a 4-a, acest server este conceput pentru a fi coloana vertebrală a unui centru de date. Această platformă 2-socket, 2U a dovedit accelerarea bazelor de date in-memory cu peste 72%. Sistemul oferă o eficiență a performanței procesorului cu până la 55% mai mare față de modelele anterioare
  • R7615 este un server cu un singur socket, 2U, cu o lățime de bandă de memorie mai mare decât generațiile anterioare, un hard disk îmbunătățit și o latență redusă. Această platformă accelerează AI cu capacități maxime de expansiune accelerată. 
  • R6625 este un server potrivit pentru sarcini de lucru HPC sau pentru rularea mai multor instanțe de infrastructură de desktop virtual. 
  • R6615 este un server cu un singur socket, 1U, care oferă mai multă densitate de mașini virtuale decât generațiile anterioare. 

Configurație, specificații servere Dell PowerEdge

image

Serverele includ progrese în tehnologia Dell Smart Cooling care permit un flux de aer mai mare prin sisteme decât la generațiile anterioare.

Serverele Dell includ funcții precum blocarea sistemului, detectarea derapajelor și autentificarea multifactorială. Sistemele de ultimă generație permit o funcționare mai sigură, cu reziliență end-to-end boot, stabilind un centru de date sigur.

Cu un procesor de securitate dedicat, complet integrat on-die, cea de-a patra generație de procesoare AMD EPYC contribuie la activarea unor tehnologii, cum ar fi confidential computing. În plus, abordarea AMD „Security by Design" include un subsistem de securitate încorporat pentru a ajuta la protejarea datelor și pentru a extinde setul de caracteristici de securitate AMD Infinity Guard.

Împreună cu Dell iDRAC, aceste servere înregistrează detalii despre hardware-ul și firmware-ul din momentul fabricării. Utilizând garanția unică a lanțului de aprovizionare Dell Secured Component Verification (SCV), organizațiile pot verifica dacă serverul PowerEdge primit a fost modificat în timpul tranzitului din fabrică.

Disponibilitate

Serverul Dell PowerEdge R7625 este disponibil la nivel global, în configurații limitate, în noiembrie 2022. Serverele de generație următoare au planificată disponibilitatea globală completă în februarie 2023.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite