Dacă tot ceea ce vrei e un ceas inteligent de lux, TAG Heuer şi Intel au aşa ceva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceasul Connected de la TAG Heuer ar trebui să te facă să te simţi ca un star. Ar trebui.
Ceasul Connected de la TAG Heuer ar trebui să te facă să te simţi ca un star. Ar trebui.

TAG Heuer Connected este primul ceas inteligent dezvoltat de un producător elveţian de ceasuri de lux, iar în sine asta ar fi o veste mare. Funcţionează cu Android Wear, are hardware Intel şi arată similar unui ceas clasic.

Ceasul TAG Heuer Connected cu chipset Intel este un ceas de lux produs de aceeaşi companie care are 150 de ani de expertiză în acest domeniu. Are un diametru de 46mm, designul este al unui cronograf adevărat, cu o carcasă, spate şi caneluri fabricate din titan grad 2, un material care asigură rezistenţa ceasului la impact comparativ cu un alt material tradiţional, precum oţelul sau aurul. Are o curea din cauciuc negru, dar sunt disponibile şi se vând separat alte şase nuanţe de culoare: – roşu, albastru, alb, portocaliu, verde şi galben, cu o cataramă din titan grad 2. Desigur, eleganţa costă. Mai precis, are un preţ de 1.500 de dolari. Sau 1.350 de euro. Sau 1.100 lire sterline.

Pentru acest produs, TAG Heuer a dezvoltat trei cadrane de ceas digital, cunoscute sub numele watchfaces, care oferă caracteristicile specifice din colecţia Carrera a TAG Heuer, inclusiv limbi de ceas, indexuri, contoare, fereastra de dată şi cronometrul. Următoarele vor fi disponibile începând cu data de lansare: cadranul cronograf, selectorul de trei limbi şi selectorul fusului orar. Acest produs, pentru că este un ceas, va afişa ora chiar şi când este în standby, ceea ce nu se întâmplă cu multe produse cu Android Wear.

TAG Heuer Connected are un mod special de afişa aplicaţiile. După cum explică producătorul, principiul este simplu: cadranul şi limbile rămân, în timp ce informaţiile cele mai pertinente din aplicaţiile partenere sunt afişate elegant în interiorul celor trei contoare de pe cadranul cronograf la orele 12, 6 şi 9, complet integrat în mediul estetic al ceasului. Dacă te întrebi ce se întâmplă când o informaţie care apare într-un contor te interesează într-adevăr, pur şi simplu îl atingi, deschizi aplicaţia şi interacţionezi cu conţinutul respectiv în mod full screen.

tag heuer

Cum este un produs cu Android Wear, va funcţiona foarte bine cu Google Now şi alte servicii Google pentru a-ţi aduce rapid informaţii. Ca hardware, are un procesor Intel Atom Z34XX. Intel susţine că a optimizat consumul, astfel încât să poţi avea streaming audio, Bluetooth şi WiFi (independent de telefon) fără să se termine energia prea repede. Totuşi, autonomia nu depăşeşte o zi (poate două, în cel mai optimist caz). Mai are şi 4GB spaţiu de stocare şi rezistă la apă. În final, trebuie să ştii că ceasul poate fi folosit cu un telefon care rulează Android 4.3 sau mai nou şi iOS 8.2 sau mai nou. Se încarcă folosind un încărcător de contact. Pur şi simplu se aşază ceasul pe el pentru a-l reîncărca.

Ceasul beneficiază de o garanţie de doi ani la sfârşitul căreia clienţii pot merge la orice magazin TAG Heuer şi să schimbe TAG Heuer Connected cu un ceas mecanic elveţian Carrera. Are un design similar, realizat tot din titan de grad 2, şi a fost dezvoltat exclusiv şi rezervat pentru proprietarii de ceasuri Connected. Preţul său este de 1.500 de dolari.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite