Cum salvezi offline hărţile din Google Maps ca să nu te pierzi niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Here Maps este cea mai bună soluţie offline, dar nici Maps de la Google nu se descurcă rău.
Here Maps este cea mai bună soluţie offline, dar nici Maps de la Google nu se descurcă rău.

Google Maps este poate cea mai bună soluţie pentru navigat şi dacă foloseşti Google Maps offline, nu vei mai fi dependent de conexiunea la Internet.

În mare parte, modul în care salvaţi o hartă pentru acces offline pe iPhone este foarte similar cu modul în care obţineţi exact aceleaşi rezultate folosind un Android. Cu toate acestea, pentru că veţi găsi discrepanţe între numele diverselor meniuri, în funcţie de platforma folosită, voi încerca să detaliez toate scenariile posibile.

Prin Google Maps Offline puteţi descărca mai multe bucăţi individuale de hărţi fără o limită evidentă a acestui număr. Din păcate, nici o hartă capturată nu poate încerca să imortalizeze o suprafaţă mai mare de 50 Km x 50 Km. Dacă veţi încerca totuşi să încălcaţi această valoare, veţi fi invitaţi călduros să măriţi un pic harta. De asemenea, fiecare hartă offline va fi ştearsă automat după 30 de zile. Dintr-un punct de vedere, are un termen de valabilitate. Google Maps offline pe iPhone funcţionează doar în interiorul aplicaţiei omonime.

Să începem cu cea mai importantă parte a întregului proces, definirea zonei pe care o dorim salvată. În bara de căutare care apare implicit atunci când rulaţi Google Maps, introduceţi numele unui oraş, al unui cartier sau chiar şi al unei locaţii de interes. După alte câteva etape, tot ce vedeţi în faţa ochilor va fi descărcat. Eventual, umblaţi un pic la nivelul de zoom.

Hărţile offline din Google Maps pot fi folosite fără nici un fel de intervenţie din partea utilizatorului. Este suficient să nu mai aveţi acces la internet pe smartphone sau tabletă şi, în timp real, singurele locaţii disponibile, vor fi cele offline. Este atât de simplu.

Vezi un ghid complet despre cum salvezi hărţile Google în mod offline

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite