Cum să foloseşti Google Assistant pe iPhone, în caz că te-ai plictisit de Siri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via Google
FOTO via Google

Aplicaţia Google Assistant pentru iOS a fost lansată în urmă cu mai bine de un an, însă, din cauza celebrei „deschideri” a Apple faţă de alte companii rivale care vor să-şi implementeze soluţiile software în sistemul de operare de pe iPhone, platforma a dispus doar de compatibilitate limitată, mai ales în ceea ce priveşte comenzile vocale.

Zilele trecute, însă, situaţia s-a schimbat. Odată cu cel mai nou update pentru Google Assistant, utilizatorii terminalelor produse de Apple vor putea apela la asistentul virtual prin intermediul unei comenzi vocale. 

Pe scurt, dacă te-ai plictisit de Siri, ai de acum şi altă opţiune, însă, în mod evident, ca să ajungi la ea trebuie să treci mai întâi prin asistentul implicit Apple.

Pentru cei care vor să se folosească mai des de Google Assistant pe iPhone, în primul rând, trebuie să se asigure că beneficiază de ultima versiune a platformei. 

Pentru a activa comenzile vocale, utilizatorii trebuie să rosească fraza „Hey, Siri!”, urmată apoi de „Ok, Google!”. Pe cât de ciudat sună asta, pe atât de facil funcţionează.

Noua funcţionalitate vine ca o gură de aer proaspăt pentru cei care folosesc produsele Apple împreună cu cele dezvoltate de Google şi ajută la diversificarea unui ecosistem considerat de foarte multă lume unul închis, în care nu toată lumea este binevenită.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite