Cum afli de câtă hârtie igenică ai nevoie, ca să mai laşi şi pentru alţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fake news-urile despre coronavirus au creat stări de panică generale şi au dus la cumpărarea în masă a hârtiei igenice în anumite ţări precum SUA, Japonia sau Australia.

Nici România nu a fost departe de acest comportament bizar, hârtia igienică lipsind din multe magazine în zilele trecute. Din fericire, doi britanici, pe numele lor Sam Harris şi Ben Sasson, au creat un site care îţi permite să faci un calcul simplu pentru a afla de câtă hârtie igienică ai nevoie.

Site-ul howmuchtoiletpaper.com îţi permite să vezi rapid de câte role de hârtie ai nevoie pentru a rezista pe toată durata pandemiei şi a permite şi altora să beneficieze de acest produs. Doar introduci numărul de vizite pe care le faci zilnic la toaletă, setezi numărul de role de hârtie pe care îl ai, şi voila - vei afla că, cel mai probabil, ai cumpărat mult prea multe.

Site-ul îţi permite să adaugi şi alte informaţii, precum numărul de bucăţi ale unei role sau câte zile plănuieşti să stai în carantină, pentru a-ţi oferi informaţii cât mai exacte.

Creatorii site-ului au şi un mesaj pentru utilizatorii care cumpără hârtie în cantităţi uriaşe, afişat în josul paginii: ”Nu toată lumea poate ajunge la un magazin pentru a face provizii de hârtie igienică. Nu fii egoist”.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite