Creatorul de jocuri video John Romero, cunoscut pentru „Doom” şi „Quake”, invitat la Comic Con de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
John Romero va fi prezent la evenimentul de la Bucureşti pe 28 şi 29 august.  Foto: News.ro
John Romero va fi prezent la evenimentul de la Bucureşti pe 28 şi 29 august.  Foto: News.ro

Creatorul de jocuri video John Romero, cunoscut pentru „Wolfenstein 3D”, „Dangerous Dave”, „Hexen”, „Doom”, „Doom II” şi „Quake”, este invitat la Comic Con Summer Limited Edition de la Bucureşti, ce va avea loc la finalul lunii august.

Programator, designer şi level designer autodidact, Romero a lucrat la peste 130 de jocuri, dintre care 108 au apărut în spaţiul public. 

El este considerat părintele jocurilor de tipul first person shooter, iar contribuţia sa este incontestabilă la nivel global, fiind posesorul a peste 100 de premii. 

John Romero este şi un susţinător al eSports şi un jucător avid de „Doom” şi „Quake”. De la începutul activităţii sale şi până în prezent a co-fondat 8 companii de succes în domeniul gamingului, inclusiv id Software. 

De curând, i-a fost acordat un premiu pentru întreaga sa carieră la Fun & Serious Games Festival din Bilbao, precum şi un trofeu Legend Award la ediţia din 2017 a Develop: Brighton. 

John Romero va fi prezent la evenimentul de la Bucureşti pe 28 şi 29 august. 

El se alătură celor patru actori invitaţi: Anna Shaffer (Triss Merigold din „The Witcher”), Eugene Simon (Lancel Lannister din „Game of Thrones”) Michael Malarkey (Lorenzo St.John din „The Vampire Diaries”) şi lui Ed Westwick (Chuck Bass din „Gossip Girl”). 

Biletele pentru fiecare sesiune sunt disponibile pe comic-con.ro. 

Comic Con Expo Market şi Summer Limited Edition vor avea împreună şapte sesiuni: 26 august, în intervalul orar 16:00 - 20:00; 27 august, 12:00 - 16:00 şi 17:30 - 21:30, iar pe 28 şi 29 august, în intevalele 09:30 - 14:30 şi 16:00 - 21:00. Pentru fiecare sesiune este necesară achiziţionarea unui bilet. Cei care deţin deja un bilet la eveniment şi doresc să participe la ediţia din luna august, trebuie să intre pe entertix.ro/eecc şi să introducă codul de pe bilet, iar în pasul următor să aleagă sesiunile la care doresc să participe. Pentru fiecare zi de eveniment aferentă biletului, aceştia pot alege o singura sesiune. 

Fiecare sesiune va fi limitată la un număr maxim de 4.000 de bilete. 

Cei care nu reuşesc să ajungă la ediţia de la finalul lunii august, pot păstra biletul pentru ediţiile din 2022, pot folosi suma aferentă biletului în magazinul online de unde pot achiziţiona produse Comic Con sau pot solicita restituirea sumei după ce evenimentul din luna august s-a desfăşurat. 

Mai multe detalii despre accesul la eveniment sunt disponibile pe comic-con.ro.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite