Încă o pierdere pentru Mirel Rădoi: un alt jucător a renunţat la JO! Motivul plecării din cantonamentul echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

Dragoş Nedelcu a plecat din cantonamentul reprezentativei U23 a României, astfel că selecţionerul Mirel Rădoi mai are la dispoziţie doar 21 de jucători în lotul pentru Jocurile Olimpice.

Anunţul a fost făcut de FRF, plecarea fotbalistului fiind decisă de echipa la care a fost împrumutat de Gigi Becali, Fortuna Dusseldorf, grupare care activează în liga secundă a Germaniei.

“În aceste condiţii, Dragoş a trebuit să părăsească astăzi cantonamentul de la Mogoşoaia şi se va alătura programului noii sale echipe. Ne pare rău că pierdem un jucător, dar îi urăm mult succes lui Dragoş Nedelcu în noua provocare şi sperăm că prin evoluţiile sale la noul club va reveni la echipa naţională de seniori!”, a anunţat site-ul FRF.

La începutul acestei luni, Rădoi a vorbit despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat în alcătuirea echipei  pentru JO şi a precizat că România a fost în pericol să nu poată trimite un lot la competiţia din Japonia. "Am avut lista iniţială de 61 de jucători, după aceea am creat o altă listă de încă 35 de jucători. Ajunsesem la un moment să avem 96 de jucători, dar în realitate erau 14-15 jucători, cu trei portari. Apoi şi portarii au căzut, ajunsesem într- situaţie în care pur şi simplu ne gândeam la ce alţi jucători mai puteam apela ca prezenţa noastră la JO să fie sigură", a declarat tehnicianul la vremea respectivă.

România face parte din Grupa B a turneului olimpic, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Turneul de fotbal din cadul JO va avea loc între 21 iulie şi 7 august.

Programul meciurilor în grupa tricolorilor:

Joi, 22 iulie

Noua Zeelandă – Coreea de Sud (ora locală 17:00, Kashima);

Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima);

Duminică, 25 iulie

Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima);

România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima);

Miercuri, 28 iulie

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo);

Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite