Chinezii lansează telefonul pe care uiţi să îl încarci, având cea mai mare baterie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O autonomie cât mai mare e cam greu de obţinut cu actualele telefoane. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
O autonomie cât mai mare e cam greu de obţinut cu actualele telefoane. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Telefoanele au devenit mai mari, iar autonomia lor tot mai mică. Până la o revoluţie în domeniu, ne rămâne doar să sperăm la telefoane cu baterii mai mari. Iar o companie are modelul perfect cu o baterie impresionantă de 5.000 mAh.

LG G3 are o baterie de 3.000 mAh, competitorii săi direcţi sunt undeva aproape, iar iPhone 5s are doar o baterie de două ori mai mică. Ei bine, toate aceste telefoane par „mediocre“ când sunt puse lângă THL-5000, un smartphone cu o baterie impresionantă de 5.000 mAh, după cum informează Playtech. Totuşi, producătorul n-a uitat un alt detaliu important. Este foarte uşor să pui o baterie mare, dar să neglijezi complet designul, astfel că la THL-5000 merită apreciată şi grosimea de doar 8,9 milimetri la care a reuşit să se rezume producătorul chinez.

THL 5000 are un ecran full HD de 5 inci, protejat cu Gorilla Glass generaţia a treia. Partea de procesare este asigurată de un octa-core autentic de la Mediatek tactat la 1,7 GHz cu numele de cod MT6592. GPU-ul inclus în ecuaţie este un quad core Mali 450, în timp ce cantitatea de memorie RAM şi spaţiul de stocare se rezumă la 2GB, respectiv 32GB.

Nu lipseşte suportul pentru extinderea capacităţii folosind carduri microSD. Partea de captură este asigurată de o combinaţie dintre o cameră frontală de 5MP şi una principală de 13MP. Aceasta din urmă foloseşte un senzor Sony Exmor RS IMX135 cu F/1.8.

Mai multe informaţii despre acest „monstru“ al autonomiei sunt disponibile pe site-ul Playtech.

[<a href="//storify.com/razvanbaltaretu/descoper-mai-multe-informa-ii-de-la-playtech-ro" target="_blank">View the story "Descoperă mai multe informaţii de la Playtech.ro" on Storify</a>]

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite