CES 2014: Samsung prezintă cel mai mare televizor curbat cu rezoluţie 4K

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung a anunţat că va dezvălui primul şi cel mai mare şi mai curbat televizor Ultra HD de 105 inci din lume la CES 2014. Evenimentul se va derula la începutul lunii ianuarie, în Las Vegas.

Anul acesta, la IFA 2013, Samsung a lansat primul televizor UHD curbat din lume (65 de inci). Produsul de la CES 2014 va duce mai departe planul început la Berlin. „Suntem bucuroşi să prezentăm televizorul curbat Ultra HD de 105 inci, ce reprezintă punctul culminant al dezvoltărilor Samsung, urmând evoluţia primului televizor curbat UHD expus la IFA 2013. La CES 2014 veţi experimenta un adevărat televizor curbat optimizat pentru mediile de vizualizare ale consumatorilor“, a declarat HS Kim, Vice Preşedinte Executiv al diviziei Visual Display Business din cadrul Samsung Electronics.

Întrucât televizorul Samsung Ultra HD de 105 de inci este cel mai curbat din lume, acesta furnizează imagini de aproape două ori mai intense atunci când este privit dintr-o parte şi cea mai bună experienţă de vizualizare indiferent de unghiul în care s-ar afla privitorul.

De asemenea, televizorul de 105 inci are încorporată tehnologia „Quadmatic Picture Engine“ ceea ce îl face să livreze tot conţinutul la nivelul UHD de calitate a imaginii, indiferent de sursa acesteia. Televizorul curbat Ultra HD de 105 inci Samsung are o rezoluţie a ecranului de 11 milioane de pixeli (5.120X2.160 pixeli) si un raport de aspect de 21:9.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite