CES 2013: Polaroid lansează tableta pentru copiii de până la cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
polaroid kids tablet

Polaroid a trecut de epoca în care făceau aparate foto cu poze care se developau automat. În noua epocă a companiei, Polaroid a anunţat la CES 2013 o tabletă pentru copii cu Android, care poate rezista oricărui atac sălbatic venit de la cei mici.

Tableta are culori amuzante şi un sistem de operare modificat pentru a fi mai uşor de folosit de către cei mici, care nu au un controlat atât de bun al mâinilor lor. Costă doar 150 de dolari, iar la CES 2013 Polaroid i-a lăsat pe vizitatori să o testeze cu duritate, să o scape pe jos şi să încerce să o zgârie.

Numită deloc original Kids Tablet, ea este un gadget de 7 inci care are mai multe aplicaţii pentru copiii foarte mici. La prima vedere tableta nu pare mică, deoarece pentru a proteja ecranul s-au montat contururi de cauciuc destul de late şi cu butoane mari, pentru mai multă securitate.

Capacitatea de stocare a tabletei prezentată la CES 2013 este de 8 GB, dar are şi un slot pentru carduri de memorie. Procesorul este un Cortex A8 de 1 Ghz, dar nu este nevoie de mai mult pentru un gadget care este destinat celor mai mici pasionaţi de gadgeturi, probabil cu vârste mai mici de cinci ani.

Evident, Polaroid s-a gândit şi la cei mai inteligenţi dintre copii, care ar putea să profite de magazinul virtual Google şi să descarce aplicaţii nepotrivite vârstei lor, aşa că gadgetul este total protejat împotriva abuzului copiilor, aceştia având nevoie de parole deţinute de părinţi pentru a folosi unele caracteristici.

Aplicaţiile preinstalate includ Kids Cam, Music Studio şi mai multe aplicaţii pentru desenat. De asemenea, există o aplicaţie pentru video-uri educaţionale şi o aplicaţie care selectează celor mai bune aplicaţii gratuite pentru copii şi jocuri. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite