Cel mai mare telefon cu rezoluţie full HD are nume: Pantech Vega No. 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terminalul Vega No. 6 de la compania sud-coreeană Pantech.
Terminalul Vega No. 6 de la compania sud-coreeană Pantech.

De la Pantech vine anul acesta un smartphone cu dimensiuni impresionante şi o rezoluţie pe măsură. Vega No. 6 are dotări demne de comparat cu Galaxy S3 sau Xperia Z.

Anul 2013, va fi unul al superlativelor în ceea ce priveşte telefoanele. Odată rezoluţia ajunsă la stadiul 1080p, ecranele sunt libere să crească mai mult fără riscul de a pierde din claritate. Pantech Vega No. 6 este un model cu display de 5,9 inci şi rezoluţie full HD, notează „Engadget“.

image

Telefonul mai are un procesor quad-core Qualcomm, memoria RAM nu a fost specificată, dar cel mai probabil este de peste 1 GB, iar camera foto măsoară 13 megapixeli. Camera secundară are 2 megapixeli, iar ecranul este unul de tip IPS LCD, cum foloseşte Apple pentru iPhone. Sistemul de operare este Android 4.1 Jelly Bean şi autonomia vine de la o baterie de 3.150 miliamperi.

Conform producătorului, culorile sunt mai vii şi ecranul oferă un unghi larg de vizualizare, iar imaginea duplicată pe un televizor este dintre cele mai bune. Preţul acestui smartphone este de aproximativ 580 de euro, iar Coreea de Sud este ţara în care va debuta. Faţă de rivali ca Galaxy S3, Optimus G sau Xperia Z, costul terminalului e mai scăzut, deşi dotările sunt la fel de bune sau chiar mai bune. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite