Cel mai bun antivirus: românii de la Bitdefender sunt lideri din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bitdefender a primit pentru a doua oară distincţia Produsul Anului, acordată de reputatul laborator austriac de testare AV-Comparatives, după un an de evaluări riguroase.

Bitdefender, care a primit acest premiu şi în 2013, s-a clasat înaintea altor 22 de furnizori de soluţii de securitate cibernetică, printre care Symantec, McAfee, AVG, Avira şi alţii. Compania a primit statutul Advanced+ la toate cele opt categorii de testare şi s-a clast prima în categoriile: protecţie în condiţii similare celor reale, proactivitate, performanţă şi eliminarea ameninţărilor.

’’De-a lungul unui an de testare intensivă Bitdefender a rămas fidel reputaţiei pe care şi-a construit-o, aceea de soluţie de securitate cu o protecţie fără cusur şi extrem de uşor de utilizat. De altfel, în toţi anii în care am testat produsele companiei, Bitdefender a dat dovadă de forţă, inovaţie, agilitate şi o bună cunoaştere a nevoilor clienţilor şi a schimbărilor din mediul securităţii cibernetice’’, a declarat Andreas Clementi, CEO, AV-Comparatives.

’’Suntem încântaţi să primim distincţia Produsul Anului de la AV-Comparatives. Ne dedicăm complet produselor pe care le creăm, iar recunoaşterea experţior este o recompensă în sine. Acest premiu certifică faptul că produsele noastre sunt cele mai bune şi, în acelaşi timp, setează aşteptări ridicate în privinţa performanţei noastre din 2015’’, spune Cătălin Coşoi, Chief Security Strategist, Bitdefender. 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite