Ceasul Vector devine mult mai util: comanzi o maşină Uber de la încheietură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceasul Vector a primit actualizări importante în ultima perioadă.
Ceasul Vector a primit actualizări importante în ultima perioadă.

Utilizatorii Vector Watch vor beneficia de o nouă funcţionalitate: posibilitatea de a solicita o maşină Uber, folosind doar ceasul.

Spoate alege locaţia curentă sau una dintre cele marcate ca „Favorite“ în aplicaţia Uber, iar cursele pot fi urmărite în timp real pe ceas. Odată confirmată cursa, notificări privind numele şoferului, marca şi numărul maşinii, cât şi timpul alocat până la sosirea acesteia sunt transmise direct pe ecranul ceasului Vector.

Cu noua versiune a aplicaţiei, posesorii Vector au posibilitatea de a controla intensitatea luminii de pe afişajul ceasului, pot seta alarme recurente sau renunţa la secundarul din anumite feţe. Totodată, după reinstalarea aplicaţiei meteo, cei care folosesc ceasul inteligent vor primi notificări zilnice cu privire la vremea de afară, aceasta având un aspect mult mai atractiv.

Ultima versiune a aplicaţiei poate fi descărcată pentru sistemele de operare iOS şi Android, iar pentru cei care folosesc Windows Phone, noile funcţionalităţi vor fi disponibile în curând.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite