Câte anunţuri video ţi-ar plăcea să vezi zilnic pe Facebook? Zuckerberg estimează că trei e numărul optim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook va cere mai mult de 1 milion de dolari pentru fiecare anunţ video difuzat FOTO Tech Crunch
Facebook va cere mai mult de 1 milion de dolari pentru fiecare anunţ video difuzat FOTO Tech Crunch

Facebook urmează să implementeze, în această vară, o funcţie nouă care le va „oferi“ utilizatorilor clipuri video publicitare. Acestea vor fi integrate în noul Newsfeed şi vor rula automat, timp de 15 secunde, potrivit The Verge.

Potrivit AdAge, Facebook s-ar afla deja în tratative cu diverse agenţii pentru a-şi asigura primii parteneri publicitari, înainte de luna iunie-iulie.  

Facebook a scos la vânzare patru sloturi zilnice, destinate  câte unui public diferit: femei peste 30 de ani, femei sub 30 de ani, bărbaţi peste 30 de ani şi bărbaţi sub 30 de ani. Clipurile vor fi programate în aşa fel încât niciun utilizator nu va vedea mai mult de trei anunţuri publicitare în format video pe zi.

Cât va câştiga Facebook din această intruziune? AdAge susţine că reţeaua de socializare cere cel puţin 1 milion de dolari pentru fiecare clip video pe care îl va difuza. Asta înseamnă că Facebook va obţiune un profit de cel puţin 4 milioane de dolari pe zi.

Totuşi, dacă agenţiile vor accepta „super-oferta“ Facebook, reţeaua socială ar avea mai mult de pierdut decât de câştigat. Popularitatea ei este în scădere în rândul adolescenţilor şi o serie de clipuri video care încep să ruleze automat în timp ce aceştia privesc pozele prietenilor ar putea să-i alunge definitiv.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite