Cât costă iPhone 6 la Telekom, Orange şi Vodafone şi cât ajungi să plăteşti în total

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iPhone 6 este şi în oferta operatorilor. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul
iPhone 6 este şi în oferta operatorilor. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Cât costă iPhone 6 şi iPhone 6 Plus la operatorii din România? Telefoanele sunt la precomandă, noi am analizat ofertele lor.

iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au fost anunţate la precomandă de cei trei mari operatori din România:Telekom, Vodafone şi Orange. Acestea sunt cele mai bune oferte ale lor. iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au câteva diferenţe esenţiale şi le menţionez înainte de comparaţie: primul iPhone are ecran de 4,7 inci, iar cel de-al doilea un ecran de 5,5 inci şi dispune de o cameră de 8 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii.

În rest, cele două telefoane sunt identice. iPhone 6 şi iPhone 6 Plus pot avea 16, 64 sau 128GB versiuni pentru spaţiul de stocare. În România sunt de 16 şi 64GB şi am raportat preţurile de mai jos la versiunea de 16GB.

Telekom oferă iPhone 6 şi iPhone 6 Plus cu acelaşi abonament, Nelimitat XXL, încheiat pe o perioadă de 24 luni. iPhone 6 costă 1.200 de lei în aceste condiţii, iar preţul iPhone 6 Plus ajunge la 1.500 de lei. Abonamentul este de 49,95 euro pe lună, ai trafic nelimitat de date la viteze 4G, nelimitat minute naţionale şi internaţionale şi 400 de minute în Roaming (UE către UE) şi 400MB de date în Roaming.

Vodafone şi Orange afişază preţurile în euro, dar în acest articol le voi menţiona în lei. Astfel, Vodafone oferă iPhone 6 la aproximativ 750 de lei şi iPhone 6 Plus la circa 1.200 de lei. Ambele sunt la abonamente noi RED 59 cu un cost lunar de 59 de euro. Primeşti cu acest abonament nelimitat minute şi SMS-uri în orice reţea, ai 1.000 de minute internaţionale şi în Roaming, ai 3GB pachet de date. Mai sunt beneficii terţe, precum acces Zonga şi Seenow nelimitat timp de 24 luni, 50GB de stocare în Vodafone Cloud şi consultanţă non-stop la Relaţii Clienţi.

Află de la Playtech cât te costă iPhone 6 în doi ani

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite