Camere foto de Black Friday: cele mai bune oferte la produse Nikon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikon D5300 e în ofertă de Black Friday. FOTO Adevărul
Nikon D5300 e în ofertă de Black Friday. FOTO Adevărul

Black Friday a început şi la magazinele cu produse foto-video. Unul dintre ele este dedicat brandului Nikon şi are câteva reduceri foarte bune.

Yellow Store a început campania de Black Friday la câteva camere foto profesionale şi semiprofesionale de la Nikon. Cele mai bune reduceri sunt însă la obiective, unele dintre ele premium şi apreciate de unii dintre cei mai buni fotografi din lume. Un exemplu foarte bun, ca raport calitate-preţ, este Nikon D7200. Este APS-C, dar cu o reducere considerabilă de acest Black Friday. 

După acest model, ar trebui să fii interesat şi de Nikon D500, cea mai bună cameră foto crop de la producătorul acesta. Filmează 4K şi este singurul de la Nikon care face acest lucru. Iar pentru cei mai pretenţioşi dintre fotografi, este o reducere şi la Nikon D810. Aceste sunt însă camere, un senzor, un corp şi atât, adevăratul avantaj îl ai când foloseşti obiective foarte bune.

Unul dintre obiectivele la preţ bun este 60mm f/2.8 conceput pentru fotografie macro. Pentru cei care apreciază obiectivele wide, este de ales Nikkor 20mm f/1.8G, la 3.000 de lei. „Fratele" mai mare al acestui model este Nikon 24mm f/1.4. Şi tot din seria wide este disponibil la o reducere foarte bună Nikkor 14-24mm f/2.8. Cel mai apreciat obiectiv este însă unul de tip 24-70mm cu f/2.8, potrivit pentru majoritatea cadrelor pe care le vei surprinde.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite