Black Tech lansează pe piaţa locală trotinetele electrice VSETT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trotinetă electrică VSETT 9+.
Trotinetă electrică VSETT 9+.

Peste 50% din românii care au o trotinetă electrică şi-ar dori să o schimbe cu una mai performantă, potrivit distribuitorului local Black Tech, care lansează pe piaţa locală brandul internaţional de trotinete electrice premium VSETT.

În plus, compania consideră că cei mai mulţi dintre utilizatorii locali de trotinete din categoria premium vor extinde durata de folosire a acestora, atât pe perioada toamnei, cât şi de la mijlocul primăverii, întrucât nu vor mai resimţi atât de puternic problemele cauzate de schimbările meteo.

Modelul vedetă din portofoliul local al brandului este VSETT 9+, care excelează atât la capitolul autonomie, de până la 90 de kilometri, cât şi la capitolul experienţă de utilizare. Astfel, VSETT 9+ oferă o experienţă de condus lină, chiar şi pe drumurile unde asfaltul nu este perfect, mulţumită suspensiilor cu sistem de absorbţie a şocurilor. 

Sistemul de frânare eficient, cu discuri asistate de ABS electric, permite oprirea sigură şi eficientă în orice situaţie, inclusiv în condiţii de umezeală, trotineta fiind prevăzută cu frâne cu disc atât pe roata din faţă, cât şi pe cea din spate.

Trotineta VSETT 9+ este realizată dintr-un aliaj special de aluminiu folosit şi în industria aviatică, rezultând astfel un produs extrem de rezistent, care cântăreşte doar 26 de kilograme.

Trotineta electrica VSETT 9+

VSETT 9+ este prevăzută şi cu sistem anti-furt bazat pe tehnologie NFC, astfel că utilizatorul o poate localiza uşor oricând este nevoie.

Portofoliul local VSETT mai include modelele 8, 9, 9+, şi 10+.

Distribuitorul oficial în România al brandului VSETT este Black Tech Group, iar produsele pot fi achizitionate de la partenerii oficiali Emag, Evomag, Geekmall şi Blacktech. Utilizatorii locali primesc o garanţie de 2 ani, de reparaţii cu piese originale în cadrul service-ului autorizat, precum si de cele mai noi actualizări oferite de VSETT.

Piaţa de trotinete electrice din România a depăşit 80.000 de unităţi, iar trendul este în continuă creştere, portivit estimărilor Black Tech.


 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite