Black Friday la vacanţe exotice: până la 600 euro reducere/sejur

0
0
maldive

Între 12 şi 22 noiembrie, unul dintre cei mai cunoscuţi touroperatori de vacanţe exotice oferă reduceri de până la 600 de euro/sejur din an la peste 100 de pachete de vacanţă, în 15 destinaţii exotice.

Inspiraţi de preferinţele exprimate de-a lungul anului de iubitorii de călătorii, Eturia propune o gamă de vacanţe însoţite de reduceri de până la 600 euro/pachet/persoană. Noi oportunităţi de a descoperi locuri şi oameni noi, de la sejururi la plajă în destinaţii exotice şi circuite de grup cu Tour Leader Eturia, până la vacanţe însorite în plină iarnă sau de Paşti şi tururi speciale care să corespundă celor mai diverse dorinţe: Rep. Dominicană, Maldive, Kenya, Mauritius, Dubai, Seychelles, Zanzibar, Mexic, Las Vegas, New York, Jamaica, Sri-Lanka, Cuba, Costa Rica iată doar câteva dintre destinaţiile vedetă ce vor beneficia de preţurile speciale Black Friday.

“În perioada promoţională de 10 zile ofertele se vor schimba periodic. Cei care ne urmăresc constant vor avea ocazia să profite de reducerile semnificative pentru un număr limitat de locuri pentru pachetele de vacanţă din promoţie. Fie că este vorba de sejururi la plajă, circuite de grup cu însoţitor Eturia, circuite share a trip (în care cheltuielile legate de transport şi servicii locale se împart între membrii unui grup restrâns) sau vacanţe exotice de Revelion si Paste, toate categoriile vor avea reduceri substanţiale, păstrând în acelaşi timp standardele de excelenţă Eturia.”, declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Iată doar câteva exemple, pentru a înţelege cu adevărat avantajele Black Friday: un sejur charter all inclusive în Republica Dominicană, de 9 zile, la doar 990 euro faţă de 1590 euro; un sejur charter 8 zile all inclusive în Kenya doar 890 euro faţă de 1490 euro; un sejur charter 8 zile în Dubai la 490 euro în loc de 1000 euro sau un sejur de lux la Atlantis de Palm, 8 zile, la 2400 faţă de 3000 euro. Un pachet Revelion, 8 zile, în Las Vegas la numai 1150 euro sau un pachet 7 nopţi, all inclusive, în Jamaica cu numai 1190 euro.

“Reducerile Black Friday de până la 600 euro/pachet sunt posibile datorită tarifelor speciale negociate cu partenerii locali. Eturia este singura agenţie de turism din România care are contracte directe cu peste 500 de hoteluri din destinaţii exotice din întreaga lume. Ofertele includ doar acele hoteluri care au raportul optim calitate/preţ şi flexibilitatea de a modifica perioada de călătorie, pentru a evita orice neplăcere ce ar putea apărea ca urmare a unui eveniment neprevăzut”, a mai declarat Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia.

Vacanţele promovate sunt în concordanţă cu condiţiile de călătorie actuale, Eturia urmărind îndeaproape lista destinaţiilor care permit turiştilor români să călătorească în condiţii maxime de siguranţă.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenţie de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob la standarde superioare în turism. Pentru clienţi, dincolo de cele peste 130 de destinaţii din portofoliu în care agenţia colaborează strâns cu parteneri locali, experienţa Eturia include consultanţi specializaţi pe fiecare zonă a globului, ce ştiu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee şi să ofere cele mai valoroase sfaturi. Mai mult, agenţia creează şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 şi 5 stele atent selecţionate în special în contextul actual, dar şi faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali şi bacşişurile acestora, serviciu de asistenţă non-stop), transformă vacanţele în experienţe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele şi acoperă chiar şi îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri