Articol publicitar

Black Friday 2021 - reduceri mari la mii de produse

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
black friday reduceri

Marile magazine din România au intrat deja în perioada de reduceri numită Black Friday 2021. Acum găseşti cele mai mari promoţii din ultima perioadă, fiind timpul să pui în coş produsele pe care ţi le doreşti deja de luni bune. Online găseşti reduceri la electrocasnice, telefoane, cărţi, îmbrăcăminte, produse cosmetice, fashion sau produse naturiste.

Pregătiri intense pentru cea mai aglomerată perioadă din an

Atât magazinele fizice, cât şi cele online ce îşi doresc să participe la Black Friday 2021 se pregătesc intens pentru această perioadă aglomerată.

Reducerile Black Friday 2021 au devenit un simbol în România, iar foarte mulţi români se bazează pe ele atunci când se gândesc la achiziţionarea unui produs. Deşi, principalul obiectiv în această perioadă este pe electrocasnice, nici produsele de îngrijire personală nu putem spune că sunt neglijate.

Foarte multe femei îşi achizitionează produse din mediul virtual, datorită comodităţii sau a siguranţei pentru ele şi pentru cei din jur. Majoritatea cumpărătorilor s-au mutat în online odată cu apariţia pandemiei în România.

Comercianţii profită de aceste beneficii şi le asigură clienţilor produse de calitate la preţuri excelente.

Black Friday este un fenomen cunoscut la nivel global, ce pune la bătaie reduceri la mii de produse. Vinerea Neagră aşa cum este numit de către români se aplică tuturor categoriilor de produse pe care le găsim în magazine. Fie că vrei să îţi achiziţionezi produse cosmetice, produse naturiste, îmbrăcăminte, cărţi sau electrocasnice, de Black Friday le vei găsi pe toate la reducere.

Cum a apărut Black Friday în România

Black Friday s-a făcut cunoscut şi în România în anul 2011. Numărul românilor care au auzit de evenimentul anului în comerţul românesc ajunsese, în 2015, la un procent de 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat. Conform unei evaluări, cei mai fideli clienţi ai Black Friday ar fi barbaţii şi tinerii între 24 şi 34 de ani. Însă, în ceea ce priveşte site-urile de cosmetice am spune ca femeile sunt cele care cumpără cel mai frecvent.

La primul Black Friday România mediul online a fost blocat, acest eveniment fiind unul dintre principalele momente în care cumpărăturile online au cunoscut cu adevărat notorietatea.

Pregătirile pentru Black Friday

Fiind vorba despre un eveniment atât de important, este lesne înţeles că toţi comercianţii care vor participa la Black Friday 2021 au început pregătirile cu mult timp în urmă.

Black Friday 2021 a început încă din data de 1 noiembrie în cazul anumitor magazine online şi îşi doresc să îmbunătăţească calitatea serviciilor oferite clienţilor lor.

Magazine online - preţuri imbatabile

Magazinele online au început deja să îşi scoată aşii din mânecă şi să afişeze produsele cu preţuri reduce. Black Friday 2021 este deja pe buzele tuturor, mai ales ale celor ce aşteaptă un an întreg acest eveniment.

Black Friday 2021 aduce în prim plan produsele preferate ale românilor la preţuri semnificativ mai mici. Este momentul să alegi ce îşi doreşti, să adaugi în coş şi să aştepţi să ajungă la tine acasă, în siguranţă.

Black Friday 2021 vă oferă reduceri la mii de produse!

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite