Black Friday 2013: Cinci perechi de căşti pe care să le cauţi de Black Friday

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO webtaj.com
FOTO webtaj.com

Ce-ţi poate însenina mai mult ziua decât melodia potrivită la momentul potrivit? Melodia potrivită în căştile potrivite. Înainte de Black Friday, Tech Adevărul propune o listă scurtă de căşti cool care se potrivesc în orice situaţie.

Fie că e vorba de o plimbare prin parc, drumul spre serviciu sau o sesiune matinală de jogging, muzica preferată ne poate fi cel mai bun companion. 

Am aruncat un ochi pe magazinele online care vor avea promoţii de Black Friday şi am ales cinci perechi de căşti care să potrivească oricărui stil de viaţă.

Fashion icon

image

Sony MDRXB600N. Nu au ajuns degeaba primele pe listă: sunt prefetarele mele pentru combinaţia de culori folosită de japonezii de la Sony şi experienţa îmi zice că şi calitatea sunetului este impecabilă.

Modelul se adresează celor care vor să dea din cap pe beaturile avangardiste folosite de Kanye în ultimul lui album sau să se delecteze cu soundul relaxant al Flight Facilities în timp ce se îndreaptă spre cel mai fierbinte eveniment al momentului.

Merg de minune cu o pereche de încălţări Converse sau cu o pereche de pantofi Harvard, dau bine pe lână papion şi cad excelent pe gulerul unei geci din piele.

Preţul lor este 261 de lei, la Emag

Gaming guru

Razer Electra Essential. Pentru cei care îşi petrec nopţile în faţa monitoarelor, în căutare de mana sau de ostateci, avem o recomandare specială. Cei de la Razer sunt recunoscuţi la nivel global pentru accesoriile  şi sistemele de gaming de calitate, iar căştile Electra Essential aduc atât sunet bun, cât şi confort. Nu mai spunem că liniile drepte şi verdele aprins deja ne-au motivat să apăsăm mai cu încredere pe taste.

Le găsiţi la 292 de lei, la PCGarage.

Sleek corporate

Canyon CNA-SEP01B (foto jos). Cei care îşi petrec dimineţile în metrouri, îndreptându-se spre clădirile de biouri din zona Victoriei/Pipera, ştiu cât de mult te poate energiza un playlist bine gândit. Dar pentru asta e nevoie şi de o pereche de căşti bune. Brandul garantează calitatea, iar designul, subtilitatea. Modelul de la Canyon se îmbină de minune cu ţinuta smart-casual, iar microfonul incorporat te lasă să le răspunzi clienţilor care nu ţin cont că programul tău începe abia peste 30 de minute.

Costă 42 de lei, la Koyos.

Fitness junkie

Monster Isport Livestrong. Când dai ture prin parc sau faci banda de alergare să se încingă sub picioarele tale ai nevoie şi de o coloană sonoră pe măsură.

Totuşi, căştile obişnuite nu fac faţă ritmului tău ameţitor şi trebuie să stai să le aranjezi din două în două minute.

Cei de la Monster rezolvă această problemă cu un sistem special de prindere, iar culoarea aprinsă te poate motiva să mai parcurgi un kilometru.

Le au cei de la Quick Mobile, la preţul de 249 de lei.

Apple fanboy

Apple EarPods. Evident că de pe o listă cu cele mai cool căşti nu puteau lipsi şi cele de la Apple. Cei care deţin un iPhone îţi vor spune că sunt extraordinar de încântaţi de căştile lor, aşa că poate nu ar strica să le oferi o şansă. În plus, pot fi folosite şi pe post de hands-free şi cu siguranţă sună mai bine decât căştile care au venit în pachetul telefonului tău.

Costă 140 de lei, la ClickShop

Nu putem şti cu cât se vor ieftini aceste produse de Black Friday, însă merită urmărite. Eu voi sta cu ochii pe cele de la Sony. 

Black Friday 2013: nu ştii sigur ce să cumperi? Întreabă-ne. Am deschis „Ghişeul de Black Friday”

Vă aşteptăm întrebările şi pe Tech Adevărul. Daţi un Like la pagină, daţi un mesaj şi noi vă răspundem. 

Suntem şi pe Twitter şi răspundem pe acest profil - click aici pentru accesare.  Ne vom uita şi peste hashtag-ul #BFadevarul. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite