Bitdefender a depus cerere pentru listarea la bursa din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Bitdefender din Bucureşti. FOTO Shutterstock
Sediul Bitdefender din Bucureşti. FOTO Shutterstock

Bitdefender Holding B.V., companie în domeniul securităţii cibernetice, a anunţat pe 13 decembrie că a transmis un proiect de declaraţie de înregistrare pe formularul F-1 Comisiei pentru Bursa de Valori din SUA („SEC”) pentru oferta publică iniţială a titlurilor sale în Statele Unite.

Momentul, dimensiunea şi intervalul de preţ pentru oferta propusă nu au fost încă determinate. Oferta publică iniţială este supusă SEC şi altor procese de revizuire de reglementare, precum şi condiţilor de piaţă etc.

Bitdefender dezvoltă şi comercializează soluţii de securitate informatică pentru companii şi familii, de la soluţii locale de protecţie pentru dispozitive, până la servicii de securitate administrate sau soluţii destinate IoT.

Bitdefender este un producător global de soluţii de securitate cibernetică, cu sediul central în Bucureşti, România, şi birouri în Europa, America de Nord, Asia şi Australia. Compania a fost fondată şi este deţinută majoritar de Florin Talpeş. 

În 2020 tehnologiile Bitdefender sunt prezente în 38% dintre soluţiile de securitate de pe piaţa internaţională şi sunt folosite pe 500 de milioane de dispozitive. 

Fondată în 2001, Bitdefender generează peste 40% din vânzări în Statele Unite ale Americii. Peste 1.600 de angajaţi lucrează în cele 19 birouri Bitdefender. 

Începând cu noiembrie 2011 există şi o versiune gratuită de antivirus, disponibilă pentru utilizatorii din România.

Bitdefender deţine în prezent 440 de brevete de tehnologie, 10% dintre acestea în domeniul inteligenţei artificiale folosite, în special, pentru detecţia de ameninţări informatice şi altor pericole online.

În ianuarie 2018, Bitdefender ocupa locul al şaptelea între furnizorii de soluţii de securitate pentru Microsoft Windows.


 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite