Bitdefender a achiziționat o companie asiatică de securitate cibernetică

0
Publicat:

Bitdefender, companie din domeniul securității cibernetice, a anunțat astăzi, 16 august, finalizarea procesului de achiziție a companiei Horangi Cyber Security, cu sediul în Singapore. 

Sediul Bitdefender din București. FOTO Shutterstock
Sediul Bitdefender din București. FOTO Shutterstock

Achiziția sporește capabilitățile de monitorizare a suprafeței de atac din portofoliul de produse și servicii Bitdefender și permite clienților de business din întreaga lume să depășească o gamă mai largă de provocări la adresa securității cibernetice, inclusiv detecția vulnerabilităților și erorilor de configurare, reglementările și conformitatea în medii hibride și multi-cloud. 

„Pe măsură ce adopția multi-cloud crește rapid în toate industriile, organizațiile se confruntă cu o provocare nemaiîntâlnită de a gestiona eficient mii de setări de configurare, permisiuni, identități și drepturi pentru a rămâne sigure și conforme. Achiziția companiei Horangi permite Bitdefender să-și ajute clienții să rezolve aceste provocări în mod direct și reprezintă un punct de referință în strategia noastră de soluții de securitate în drumul spre inovare continuă”, spune Florin Talpeș, cofondator și CEO al Bitdefender.  

„Este un nou capitol captivant pentru Horangi. Inițiativa noastră strategică alături de Bitdefender se aliniază perfect cu viziunea companiei – de a proteja organizațiile de atacurile cibernetice. Împreună, atingem oportunități imense pentru afacerea noastră și pentru clienții noștri”, spune Paul Hadjy, cofondator și CEO al Horangi Cyber Security.  

Bitdefender își îmbogățește platforma unificată de analiză a riscurilor și a securității GravityZone cu soluțiile de vârf Horangi - Cloud Infrastructure Entitlement Management (CIEM) și Cloud Security Posture Management (CSPM). Aceste soluții oferă clienților de business Bitdefender, furnizorilor de servicii de securitate administrate (MSP) și partenerilor capabilități critice de reglementare și conformitate a securității în cloud, pe lângă prevenirea amenințărilor, protecție, detecție a atacurilor și răspuns la incidente, la cel mai înalt nivel.  

Într-un studiu global recent care a vizat 400 de profesioniști în securitate informatică, extinderea capabilităților în mai multe medii (on premise, cloud, hibrid) și complexitatea soluțiilor de securitate cibernetică reprezintă principalele lor provocări (43%), urmat îndeaproape de lipsa competențelor necesare de securitate (36%). Includerea capabilităților Horangi în portofoliul Bitdefender va permite utilizatorilor să abordeze cu succes aceste provocări.  

Achiziția companiei Horangi aduce servicii de securitate cibernetică la nivel înalt, plus o echipă de experți analiști în securitate certificați CREST, echipe „red team” și consultanți în securitate. Portofoliul de servicii Horangi va completa și extinde serviciile Bitdefender Managed Detection and Response (MDR), adăugându-se la o echipă de elită de specialiști în securitate cibernetică care detectează, validează și opresc atacurile în timp real pentru clienții din mediul de afaceri la nivel global. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite