BCR și Regnet oferă posibilitatea de a înființa sau modifica o firmă prin aplicația George

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banca Comercială Română, în parteneriat cu compania românească Regnet, oferă antreprenorilor posibilitatea de a înființa sau modifica o firmă prin aplicația bancară.

Aplicația George a BCR.
Aplicația George a BCR.

Practic, orice utilizator al platformei digitale George își poate înființa sau modifica statutul și informațiile despre firma sau PFA, 100% online, direct prin aplicație, fără să mai fie nevoie de vreo deplasare la Registrul Comerțului. Antreprenorii pot astfel să-și înregistreze orice operațiune necesară, de la actualizare date identificare, prelungire sediu social, până la schimbarea sediului social, cesiune, adăugare CAEN și alte servicii.

Noua funcționalitate este deja disponibilă pe platforma de digital banking a BCR, în magazinul George. Clienții BCR au la dispoziție un flux prin care aleg direct din aplicație, soluția cea mai rapidă pentru compania lor și beneficiază și de un discount din tariful aferent serviciului.

De la lansarea din urmă cu mai bine de patru ani, BCR a introdus peste 270 de funcționalități pe platforma digitală George, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Antreprenorii pot găsi în George, pe lângă produsele financiare de bază, servicii de suport cum ar fi:

- Leasing auto și echipamente;

- Servicii juridice;

- Servicii de e-facturare;

- Produse de cybersecurity cu tarife preferențiale;

- Abonamente medicale pentru angajați cu costuri speciale;

- Servicii de comunicații cu pachete dedicate;

- Tichete de masă pentru angajați;

- POS mobil;

- Semnătură electronică.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite