Automatica SA a primit licențierea Schneider Electric pentru producția de instalații electrice în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schneider Electric, companie din domeniul transformării digitale a managementului și automatizării energiei, a acordat certificatul de licențiere partenerului său Automatica SA, pentru producerea instalațiilor de distribuție electrică de medie tensiune tip PIX24.

Schneider Electric. FOTO Shutterstock
Schneider Electric. FOTO Shutterstock

Prin intermediul acestei licențieri, Schneider Electric Romania poate oferta și livra echipamente PIX24 produse în România, fapt care eficientizează costurile și reduce timpul de livrare către clienți.  

Componentele necesare realizării de instalații electrice de distribuție de medie și joasă tensiune provin de la Schneider Electric, construcția propriu zisă, asamblarea și instalarea revenind partenerului licențiat.

Prin intermediul Ecoreal MV, un software proprietar Schneider Electric, partenerul poate obține imediat informații legate de componenta tablourilor, de costuri și de livrare, astfel încât poate realiza, la rândul său, propriile planificări de producție și oferte de preț în timp foarte scurt.

PIX24 este compatibil cu platforma digitala EcoStruxure, permițând monitorizarea, managementul și controlul de la distanță al echipamentelor instalate. 

În România, Automatica este primul partener Schneider Electric pentru producția de instalații de distribuție electrica de medie tensiune.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite