Au mai rămas două zile de înscrieri la Innovation Labs, programul pentru studenţii pasionaţi de IT care vor să înveţe să-şi pună ideea în practică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Innovation Labs a ajuns în ultimele zile de înscrieri
Innovation Labs a ajuns în ultimele zile de înscrieri

Studenţii sau masteranzii pasionaţi de IT se mai pot înscrie până pe 27 februarie în Innovation Labs un program în care învaţă practic drumul de la o idee la un produs IT.

Proiectul va debuta cu un maraton de 24 de ore de programare care va avea loc între 2 şi 3 martie, la Universitatea Politehnica din Bucureşti. 

Dincolo de programare şi prezentarea ideilor, Hackathonul Innovation Labs este o ocazie bună de a întâlni mentori ai proiectului: product developeri, antreprenori IT şi manageri cunoscuţi ai industriei locale.

Noi mentori s-au alăturat proiectului şi vor fi lângă studenţi în sesiunile de mentorat ale Innovation Labs: Alex Marinescu – head of country şi Alex Ruse – product developer de la Electronic Arts Romania, Ioan Palalau – mobile senior producer de la Ubisoft, Andrei Hanganu – bizdev manager de la Revo Games Solutions, Petru Jucovschi – evanghelist la Microsoft s-au alăturat lui Andrei Pitiş - angel investor şi Preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Industriei de Software, Radu Georgescu – CEO Avangate, Monica Ene Pietroşanu – R&D Country Manager Intel România, Bogdan Iordache – fondator HowtoWeb sau Razvan Rughiniş - profesor la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

Innovation Labs este un proiect care încurajează şi cultivă gândirea centrată pe produs şi spiritul inovativ al tinerilor din facultaţile tehnice, completându-l cu noţiuni de leadership, marketing, management sau cercetare de piaţă.

12 echipe de studenţi vor fi selectate în hackathon pentru a intra în programul Innovation Labs.

Studenţii se mai pot înscrie până pe 27 februarie 2013, pe www.innovationlabs.ro/applynow

În următoarele săptămâni, adevarul.ro vă va prezenta interviuri cu antreprenorii şi mentorii care participă la acest proiect şi care vor să-i înveţe pe studenţi ce înseamnă trecerea în practică a unei idei. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite