Apple, problemele cu noile aplicaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AppStore a fost primul magazin cu aplicații pentru smartphone-uri. FOTO: Mediafax
AppStore a fost primul magazin cu aplicații pentru smartphone-uri. FOTO: Mediafax

AppStore, magazinul de aplicații Apple, a întâmpinat o problemă care face anumite aplicații să se comporte anormal. Utilizatorii se plâng de faptul că versiunile noi ale aplicațiilor nu rulează sau se închid în timpul utilizării.

Cel care a identificat problema este creatorul aplicației Instapaper, Marco Arment, și a documentat-o pe blogul personal. Marţi, el a trimis către aprobare versiunea nouă pentru Instapaper și i-a fost acceptată fără probleme de către Apple. Însă, la scurt timp după aceea, a primit zeci de e-mail-uri și mesaje pe Twitter de la utilizatori care îi spuneau că aplicația nu funcționează, notează thenextweb.com.

Arment a spus că majoritatea utilizatorilor afectați sunt din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și alte câteva regiuni. Totuși, nu este global, deoarece cei din Australia n-au raportat nimic despre această problemă.

Problema Instapaper s-a rezolvat când Arment a vorbit cu cei de la Apple. Compania însă n-a făcut nicio declarație pe această temă și nici nu a admis public că are dificultăți. Din primele date ale dezvoltatorilor reiese că sunt afectate doar aplicațiile care au fost actualizate în ultimele 24 de ore. Chiar și varianta gratuită a jocului Angry Birds este afectată.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite