Aplicaţia de sex pentru Facebook a ajuns la 820.000 de utilizatori. Reţeaua socială ar fi interesată de o achiziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bang With Friends a ajuns la 820.000 de utilizatori
Bang With Friends a ajuns la 820.000 de utilizatori

Bang with Friends, aplicaţia de Facebook care face sexul mai accesibil, chiar şi cu ajutorul reţelelor sociale. Dacă Facebook înseamnă socializare, Bang with Friends înseamnă o invitaţie rapidă către un prieten din listă la o partidă scurtă.

Practic, dacă intri în aplicaţie trebuie să te autentifici cu Facebook, care-ţi extrage prietenii şi îţi oferă opţiuni. Apoi, poţi trimite o invitaţie prin „Bang”, iar dacă celălalt răspunde pozitiv, aveţi un fel de confirmare virtuală că ar dori să face sex cu voi.

La trei luni după lansare, Bang with Friends a devenit un fenomen neaşteptat. Fondatorul său este anonim, dar a avut un interviu cu publicaţia „Business Insider” în care a oferit câteva cifre. Până acum, Bang with Friends a reuşit să strângă 820.000 de vizitatori şi să facă 200.000 de perechi virtuale pentru sex.

Potrivit datelor BWF, 70% din utilizatori au vârsta cuprinsă între 18 şi 34 de ani.

Creatorul Bang with Friends este cunoscut drept C şi spune că el, împreună cu ceilalţi doi cofondatori, au decis să rămână anonimi deoarece nu erau pregătiţi să primească atenţia din urma aplicaţiei acestea destul de controversate. Ei conduceau alte companii, dar acum, odată cu succes BWF, C spune că ar dori să-şi dezvăluie identitatea.

„Am văzut multă frustrare în modul cum oamenii se întâlneau, mai ales în rândul generaţiei tinere. De asemenea, am observat nemulţumire în privinţa site-urilor de matrimoniale. Voiam să oferim o aplicaţie ca oamenii să spună direct ce voiau, fix în momentul pe care-l doreau. Am văzut BWF ca o aplicaţie care rezonează cu generaţia noastră”, a mai declarat C în cadrul interviului.

De altfel, pe piaţă au apărut zvonuri cum că Facebook ar fi interesată în cumpărarea aplicaţiei, dar informaţia nu s-a confirmat.

image

Aţi încercat Bang with Friends?

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite