Aplicaţia de sex, Bang With Friends, revine pe iPhone şi se numeşte „Down”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Down este noua variantă de pe iOS FOTO Adevărul/Vlad Andriescu
Down este noua variantă de pe iOS FOTO Adevărul/Vlad Andriescu

Bang With Friends este un produs apărut acum un an, care promite să unească persoanele interesate de sex fără obligaţii într-un mod foarte simplu: un simplu click şi poţi să-i spui unei persoane ca ai vrea să treci la lucruri serioase cu ea sau el.

Bang with Friends a fost scoasă din magazinul de aplicaţii al Apple, din cauza numelui, nu neapărat pentru ceea ce făcea. Din mai până acum creatorii săi au modificat aplicaţia şi au numit-o Down.

Aplicaţia se conectează la Facebook şi ne dă rezultate în funcţie de preferinţele noastre. Cu un simplu "Down to Bang", îi transmitem persoanei de pe partea cealaltă a internetului dorinţa noastră. Evident, ea trebuie să folosească aplicaţia. Altfel, va primi doar o invitaţie.

Pentru a se adapta la mediul strict din AppStore, aplicaţia a renunţat la orice cuvânt care avea legătură cu "Bang", dar pe Android ea va rămâne momentan cu acelaşi nume.

Deşi pornită ca o glumă, Bang With Friends a strâns un milion de utilizatori care au încercat să se conecteze. După ce amândoi utilizatorii au fost de acord, utilizatorii primesc un mail că e cazul să ... treacă la treabă.

De altfel, Bang with Friends a creat şi un site pe Tumblr pentru poveştile de succes ale aplicaţiei. Una dintre ele poate fi citită la acest link.

Nu este prima problemă a creatorilor aplicaţiei. Creatorii de jocuri de la Zynga au dat în judecată firma pentru că le-a încălcat dreptul de a folosi fraza "with friends", folosită în jocurile sociale cum ar fi Words With Friends.

Down pe iOS
Bang with Friends pe Android

Haideţi să discutăm. Vă aşteptăm pe Facebook Adevărul Tech

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite