Antivirusul pe care să îl foloseşti: cele mai bune soluţii de la marii dezvoltatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi inamicii hackerilor şi a publicitarilor mai puţin oneşti de pe Internet s-au înmulţit, nu o să poţi garanta niciodată că PC-ul tău nu se va virusa.

În ziua de azi, noul sistem de operare de la Windows vine cu protecţie firewall destul de solidă, iar Google deja a declarat că va începe războiul împotriva reclamelor înşelătoare care în mod inevitabil pot duce la virusarea calculatoarelor utilizatorilor de Internet. 

Cum, probabil, antiviruşii plătiţi sunt mai degrabă preferaţi de firme şi corporaţii, e clar că pentru persoanele individuale antiviruşii gratuiţi sunt o opţiune mult mai realistă.

Construit de românii de la BitDefender, acest antivirus este considerat una dintre cele mai bune aplicaţii de protecţie a calculatorului tău din lume. Deşi varianta gratuită nu va veni cu funcţionalităţile complete cu care se vinde varianta plătită, şi anume BitDefender Antivirus Plus 2016, aplicaţia îşi va face treaba fără probleme.

BitDefender-ul e cunoscut pentru capacitatea sa de a se instala extrem de uşor pe calculator fără să ceară o puzderie de setări din partea utilizatorului. De asemenea, baza de date este impresionantă, iar interfaţa este una sobră şi extrem de utilă. Dacă doreşti un antivirus extrem de uşor de folosit, cu un sistem de protecţie extrem de bine pus la punct, te poţi baza pe românii de la BitDefender.

Vezi lista celor mai bune soluţii antivirus

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite