AMD a anunţat deschiderea unui nou Centru de Design în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediu AMD din Santa Clara, California. FOTO Shutterstock
Sediu AMD din Santa Clara, California. FOTO Shutterstock

Situat în Iaşi, noul centru de proiectare AMD va angaja o echipă de ingineri axată pe promovarea atât a inovaţiilor hardware, cât şi a celor software, în centrul acestora fiind principalele soluţii de calcul ale companiei.

„Suntem încântaţi să ne extindem prezenţa în Europa odată cu deschiderea unui nou centru de design la Iaşi”, a declarat Steven Hesley, vicepreşedinte al Silicon Design Engineering la AMD. „Echipa noastră din România se va concentra asupra dezvoltărilor cheie de proiectare pentru viitoarele arhitecturi procesoarelor şi tehnologiilor AMD Infinity Fabric  care vor ajuta îmbunătăţirea experienţelor de procesare ale viitoarelor produse”.

Crearea unui nou Centru de proiectare AMD în Europa, cu planuri de extindere viitoare, evidenţiază prezenţa tot mai mare a ingineriei şi angajamentul companiei pentru dezvoltarea talentelor inginereşti din regiune.

AMD se angajează să ofere produse care integrează funcţii de securitate avansate, ajutând la rezolvarea unora dintre cele mai dificile provocări ale lumii", a declarat Mario Silveira, vicepreşedinte de vânzări EMEA la AMD. „Sunt încântat să văd că Europa contribuie la viziunea companiei noastre de a furniza produse durabile şi de vârf în industrie printr-o echipă de ingineri talentaţi din România.”

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite