Alegeri prezidenţiale 2014. Monica Macovei, candidata cu cei mai fideli şi activi fani pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis este câştigătorul întrecerii electorale de pe reţelele sociale, potrivit datelor Facebrands. Mesajele sale au dus la o interacţiune mai mare din partea românilor, pe locul al doilea fiind Victor Ponta.

Monica Macovei este candidatul la alegeri prezidenţiale 2014 care a reuşit să facă internauţii să interacţioneze cel mai mult cu mesajele sale, raportat la numărul de like-uri. Practic, 62% din fanii Monicăi Macovei s-au implicat cumva în campania sa online. Procentul este dublu faţă de Victor Ponta şi cu 26% mai mare faţă de gradul de implicare al fanilor lui Klaus Iohannis.

Iată cum arată statisticile Facebook ale candidaţilor. Klaus Iohannis şi-a crescut cel mai mult pagina, în timp ce interacţiunea a fost mare din partea fanilor Monicăi Macovei.

image

E interesant că, deşi are cei mai mulţi fani, mesajele lui Victor Ponta nu au fost atât de eficiente. Numărul de interacţiuni este mai relevant, potrivit Facebrands.

Rata de engagement e mare pentru Monica Macovei, Kelemen Hunor şi Klaus Iohannis. Pe locul al patrulea este Szilagyi Zsolt, dar el are doar 4.200 de fani. 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite