Adevărul Live, ora 15.00: Tehnologiile viitorului la Innovation Labs - ce proiecte vor să construiască studenţii

0
0
Innovation Labs adună cunoştinţele tehnice şi le uneşte cu cele de business FOTO Alin Dobrin
Innovation Labs adună cunoştinţele tehnice şi le uneşte cu cele de business FOTO Alin Dobrin

Studenţii români încep să construiască produse care vor să devină startup-uri. Weekend-ul trecut, a început o nouă ediţie Innovation Labs, evenimentul unde studenţii politehnişti din Cluj şi Bucureşti au avut 24 de ore pentru a construi un produs. Vorbim cu doi dintre ei la Adevărul Live de la ora 15.00.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

România se visează un Silicon Valley al Europei, iar produsele care se construiesc aici vor să cucerească lumea. Cu toate acestea, puţine ajung mai departe de graniţele noastre şi se transfromă în succes.

Innovation Labs e un eveniment care începe cu un hackathon de 24 de ore, unde studenţii îşi prezintă ideile, iar cele alese sunt consturite într-o singură zi. Ei intră apoi într-un program de mentorat.

La Adevărul Live de la ora 15 vom vorbi cu Răzvan Rughiniş, profesor la Universitatea Politehnică din Bucureşti şi mentor al programului, dar şi cu reprezentanţii a două echipe. Vlad Mihai Teohari va reprezenta Epilepsy Combat, o aplicaţie care vrea să avertizeze bolnavii de epilepsie de posibilitatea unei crize, iar Andrei Antone va reprezenta ParkMe, o aplicaţie care va ghida şoferii către locurile libere de parcare. 

Intră în dialog şi află poveştile lor de la ora 15.00, la Adevărul Live. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite