Acesta este cel mai bun smartphone al anului 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

LG G3 este un produs excepţional de la sud-coreeni şi unul care a reuşit să ne cucerească. La final de an îl desemnăm drept cel mai bun, iată de ce.

LG G3 a fost lansat după „vedetele“ de la HTC şi Samsung, iar principala caracteristică prin care LG voia să îl scoată în faţă era ecranul Quad HD cu o rezoluţie de 2.560 x 1.440 pixeli. E disponibil încă din iunie 2014 pe pieţele lumii şi s-a mai remarcat prin preţul scăzut, în comparaţie cu celelalte modele. Dotările însă n-au avut de suferit: procesor Snapdragon 801, 2 sau 3GB de memorie RAM în funcţie de versiune (16 sau 32GB spaţiu de stocare) şi cameră de 13 megapixeli care filmează 4K. Bateria e de 3.000 mAh.

LG G3 a fost lansat cu Android 4.4.2 KitKat, cu interfaţa proprie LG, dar a primit rapid actualizarea la Android 5.0 Lollipop. Am lăudat viteza cu care compania a trecut la cea mai bună versiune în articolul de review al Lollipop, iar alături de Motorola a reuşit să fie producătorul al cărui dispozitiv cu Android să îl doreşti.

Vlad Andriescu a scris review-ul pentru LG G3 aici pe „Playtech“ şi nota în el: „LG G3 e cel mai surprinzător telefon de anul acesta pentru mine, deoarece nu aveam încredere că sud-coreenii vor scoate ceva atât de unitar, reuşit şi top-model“. Sistemul de operare nu mai este atât de încărcat ca la LG G2, butoanele de pe spate nu mai ies în afara carcasei şi nu le mai apeşi din greşeală şi telefonul, deşi are ecran de 5,5 inci şi este ...

<a href="http://playtech.ro/2014/cel-mai-bun-telefon-al-anului-lg-g3/" rel="nofollow">Află totul despre regele Android</a>

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite