VIDEO Primul Google Hangout public din spaţiu. Vorbeşte pe 22 februarie cu astronauţii NASA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Americanii vor organiza primul Google Hangout din Spaţiu FOTO NASA
Americanii vor organiza primul Google Hangout din Spaţiu FOTO NASA

Astronauţii americani de pe Staţia Spaţială Internaţională vor fi părtaşi la o premieră: cei trei vor participa la primul Google Hangout din spaţiu.

Kevin Ford, Tom Marshburn şi Chris Hadfield vor fi cei trei astronauţi care vor comunica pe 22 februarie de la ora 18 până la ora 19 cu 10 oameni în direct, iar mulţi alţii vor putea vedea şi vor putea pune întrebări în timpul Hangout-ului.

Agenţia Spaţială Americană acceptă întrebări în avans la care să răspundă cei trei până pe 12 februarie, iar pentru ca acestea să fie acceptate, un utilizator trebuie să urce un clip de maximum 30 de secunde pe YouTube care să aibă tagul #askAstro.

Hangout-ul va fi transmis în direct pe pagina oficială de Google+ a NASA şi pe canalul de YouTube al agenţiei spaţiale. Într-un interval de doar o oră, astronauţii vor putea răspunde cel mai probabil doar la întrebările deja înregistrate, deşi sunt acceptate şi chestionările în direct.

Marshburn este pe Staţia Spaţială Internaţională de mai bine de trei luni, iar Hadfield şi Ford au ajuns acolo în decembrie, la bordul unei rachete ruseşti de tip Soiuz.

Alte video-uri cu astronauţii americani de pe ISS pot fi găsite mai jos sau pe canalul NASA de pe YouTube:

Știință


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri