O nouă actualizare WhatsApp va revoluţiona modul în care se trimit mesajele. Când vor fi introduse schimbările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă actualizare WhatsApp vă va permite în curând să trimiteți mesaje pe aplicație prietenilor care folosesc alte aplicații de mesagerie, precum Messenger, Telegram și Signal.

O nouă actualizare WhatsApp FOTO: Shuterstock
O nouă actualizare WhatsApp FOTO: Shuterstock

Cea mai populară aplicație de mesagerie de pe planetă vă va permite în curând să trimiteți mesaje către cei care nici măcar nu au aplicația, marcând o schimbare majoră pentru platformă, potrivit publicației Metro.

Schimbarea vine ca urmare a Legii Uniunii Europene privind piețele digitale, care stipulează că societățile de tehnologie asigură interoperabilitatea între aplicațiile lor și aplicațiile terților.

Meta, care deține Instagram, Facebook și WhatsApp, spune că speră să ofere și alte funcții, cum ar fi indicatori de tastare, chitanțe de citire și multe altele pentru toate chat-urile cu aplicații terțe.

Iar cei îngrijorați de intimitatea lor ar trebui să se simtă ușurați, deoarece criptarea va rămâne standard în toate mesajele de pe WhatsApp.

Se crede că schimbările ar putea fi introduse încă din 2025 pentru mesaje, iar apelurile video și capacitățile telefonice ar urma să apară în 2027.

Știință



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite