„O adevărată poveste de groază“. Capul unei femei ataşat de corpul unui bărbat, descoperit într-un laborator din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre descoperirile macabre din laborator s-au numărat şi găleţi pline de capete umane, organe genitale congelate şi diferite părţi ale corpului cusute împreună.

Agenţi ai FBI care cercetau felul în care părţi umane ajungeau să fie vândute pe piaţa neagră au realizat o descoperire macabră într-un laborator ştiinţific din Arizona. Capete, mâini şi picioare tăiate erau ţinute în găleţi, în timp ce organe genitale masculine erau ţinute în congelatorul Centrului de Resurse Biologice din Phoenix.

Centrul este dat în judecată de opt familii în urma descoperirii, care a fost făcută în 2014. Din cauza procesului, mărturiile agenţilor care detaliau ce au găsit în laborator au fost făcute publice abia în acest an.

Laboratorul opera ca un centru de donaţii pentru ţesut şi cadavre, indicând că ar folosi corpurile donate în interese ştiinţifice. ”Mi s-a spus că cercetau soluţii pentru cancer, leucemie şi alte boli, folosind mostre de celule” a declarat Troy Harp pentru postul de televiziune KMOV4.

Şeful laboratorului, Stephen Gore, vindea părţile umane fără acordul donatorilor, arată cercetările FBI. Capetele erau vândute cu 500 de dolari, braţele cu 750 de dolari, iar un corp întreg costa 5000 de dolari, arată ABC 15, citând un mandat federal de percheziţie.

Mărturiile agenţilor sunt cutremurătoare, povestind o scenă care pare desprinsă dintr-un film horror: ”erau bălţi de sânge şi lichide într-un congelator plin cu părţi genitale masculine”. Procesul descrie şi ”gluma morbidă” descoperită în laborator: un corp de bărbat, cu un cap de femeie cusut era atârnat pe unul din pereţi.

Corpurile erau dezmembrate folosind drujbe şi fierăstraie cu bandă. Activităţile ilegale ale laboratorului ar fi început încă din 2007, conform procesului. Stephen Gore a pledat vinovat acuzaţiilor de control ilegal al unei firme în octombrie 2018, fiind condamnat la numai un an de închisoare cu suspendare.

Știință



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite