Samsung pierde orice şansă de a-şi vinde tabletele originale în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung a fost refuzată practic definitiv de către un tribunal din Germania şi nu va putea să-şi vândă tabletele Galaxy Tab 10.1 şi Galaxy Tab 8.9 pe piaţa nemţească.

Conform Associated Press, Curtea din Dusseldorf este convinsă că tabletele de la Samsung sunt practic clone ale celui mai bine vândut dispozitiv de la Apple, iPad. Pornind de la această afirmaţie, judecătorul Wilhelm Berneke a sugerat sud-coreenilor să nu mai facă nicio încercare de a-şi vinde tabletele.

„Samsung a folosit în mod greşit reputaţia şi prestigiul tabletei iPad".

Tableta modificată rămâne în picioare

Cu toate acestea, Samsung a reuşit să fenteze deciziile tribunalelor germane, scoţând o tabletă modificată, Galaxy 10.1. N, care are mai multe componente modificate, pentru a nu mai intra sub incidenţa legii patentelor.

Înainte de această decizie radicală din Germania, Samsung a reuşit să câştige procesele pe care le avea pe rol în Australia şi Statele Unite ale Americii şi a câştigat două pieţe mari pe care să se dezvolte, mai ales că, odată cu apariţia lui Amazon Kindle Fire, tabletele sud-coreenilor au pierdut locul de top în rândul dispozitivelor cu sistem de operare Android.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite