Românii citesc! Cea mai recentă carte semnată Irina Binder, 1000 de exemplare vândute în două ore de la lansare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bine vândut autor român, Irina Binder a lansat online, în această seara, un nou volum. După seria "Fluturi", care i-a adus notorietate, "Stăinul de lângă mine" are toate şansele să fie un nou best-seller. În doar două ore de la lansare, aceasta a fost vândută în peste 1.000 de exemplare.

Cea mai recentă carte semnată Irina Binder poate fi comandată începand de astăzi pe Libris.ro. "Străinul de lângă mine" este disponibilă cu autograf şi dedicaţie personalizată exclusiv pe Libris.ro. Anunţul nu i-a lăsat indiferenţi pe români, iar reprezentanţii librăriei au anunţat că în primele două ore cartea a fost comandată de peste 1.000 de cititori.  

“Mult aşteptat de fanii Irinei Binder, romanul “Străinul de lângă mine” va deveni cu siguranţă bestseller pe Libris.ro. Cărţile Irinei sunt foarte bine primite de publicul Libris.ro, se plasează permanent în top vânzări, chiar şi după mulţi ani de la lansare. Cu siguranţă noul volum nu va face excepţie şi va înregistra comenzi record, mai ales că avem şi cărţi cu autograf şi dedicaţii în exclusivitate şi este disponibil în premieră la noi”, a declarat Laura Ţeposu, Fondator şi Director Dezvoltare Libris.ro.

Irina Binder este cel mai bine vândut autor român al ultimilor ani, datorită seriei “Fluturi” şi  volumului “Insomnii”, fiecare dintre ele fiind bestseller. Cartea “Fluturi 3”, lansată în 2016, a vândut pe Libris.ro peste 10.000 exemplare în primele 24 ore de la deschiderea precomenzilor.

 Noul roman are ca eroine trei prietene, “de vârste diferite, cu poveşti diferite, demente, dar reale sută la sută”. Cartea este inspirată şi de această dată din realitate şi promite poveşti picante, fără cenzuri. "M-am gândit la un moment dat să nu exagerez, dar o voi scrie asa cum simt, fără cenzuri... Sunt sigură că o să vă placă şi că veţi îndrăgi mult personajele. Povestea este inspirată din realitate. Sper să reuşesc să vă transmit emoţiile personajelor, dar şi mesajele pe care le oferă povestea", a precizat Irina Binder despre “Străinul de lângă mine”.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite