Povestea emoţionantă a pisicuţei grav bolnave, devenită vedetă pe Facebook. Ce decizie a luat stăpâna, când medicii au recomandat eutanasierea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din cauza malformaţiei, pisicuţa nu putea fi hrănită decât cu ajutorul  unei seringi/FOTO Mirror.co.uk
Din cauza malformaţiei, pisicuţa nu putea fi hrănită decât cu ajutorul  unei seringi/FOTO Mirror.co.uk

Pisicuţa Norris s-a născut o o malformaţie foarte gravă: gură de lup. Felina avea o despicătură în cerul gurii şi din această cauza nu se putea hrăni normal. Maformaţia poate să apară şi la oameni şi se rezolvă printr-o operaţie, în primele săptămâni de viaţă ale copilului. La animale însă, veterinarii recomandă de obicei eutanasierea lor.

Acest lucru s-a întâmplat şi în cazul lui Norris, care avea dinţii foarte deformaţi şi o parte din buză lipsă. Pentru că nu putea să bea sau să mănânce, veterinarii i-au dat numai câteva săptămâni de trăit, iar stăpâna a fost sfătuită să recurgă la eutanasiere, pentru a scuti pisicuţa de suferinţă, scrie Daily Mirror.

image

Femeia nu a vrut totuşi să renunţe, iar pisica a trecut prin două operaţii dificile, prin care i-au fost reconstruiţi dinţii şi gura. Acum abia dacă se mai pot observa urmele acestei malformaţii. Norris şi-a revenit complet, duce o viaţă normală şi recent a devenit o adevărată vedetă pe Facebook.

Medicii care au operat pisica spun că au fost impresionaţi de la bun început de rezistenţa micuţei feline şi de dorinţa ei de a trăi, în ciuda malformaţiei foarte grave de care suferea.

image

Norris are acum o pagină de Facebook şi primeşte regulat vizita fanilor din întreaga lume.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite