Obiceiurile care te fac respingător în ochii persoanei de sex opus: ce să nu faci dacă vrei să obţii şi a doua întâlnire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ce nu este indicat să faci la prima întânire. FOTO Arhivă
Ce nu este indicat să faci la prima întânire. FOTO Arhivă

Prima impresie nu poate fi schimbată. Dacă îţi doreşti să dai bine în ochii persoanei de sex opus încearcă să te fereşti de cele mai respingătoare gesturi pe care eşti predispus să le faci la prima întâlnire.

Se spune că ai o singură şansă să faci o primă impresie bună. Şi, dacă sunteţi în căutarea dragostei, dar nu aveţi suficientă încredere în propriile forţe, psihologul Rachel Maclynn devzăluie şase obiceiuri la care trebuie să renunţi înainte de a merge la întânirea mult visată.

Transformarea întâlnirii într-un interviu

Adresarea unor întrebări care par a fi standard pentru fiecare întâlnire, aceasta este greşeala celor mai multe persoane care sunt în căutarea unui partener. Nimeni nu se va simţi bine dacă este asaltat cu întrebări. Este lipsit de naturaleţe şi creează o stare de tensiune.

Competitivitatea

Dacă vrei să îţi scoţi în evidenţă realizările şi să vorbeşti de toate lucrurile pe care le-ai făcut, văzându-te un învingător în faţa sexului opus, află că laudele tale se bat cap în cap cu posibila declanşare a unor fantezii. Câştigi locul întâi în discuţia voastră, dar este posibil să pierzi posibilitatea unei noi întâlniri.

Negativismul

Unii oameni au obiceiul de a vedea partea goală a paharului în tot ceea ce fac. Ei au obiceiul de a vorbi întotdeauna de lucrurile negative, gândindu-se la cel mai negru scenariu. Acest lucru ar putea deveni realitate inclusiv în ceea ce priveşte continuarea unei posibile relaţii. Negativismul îţi poate aduce respingerea persoanelor de sex opus.

Postura

Limbajul corpului poate spune multe despre tine chiar înainte de a deschide gura. Oamenii care nu au înceredere în ei au tendinţa de a sta cu umerii căzuţi sau braţele încrucişate, gesturi care transmit un mesaj de anxietate şi lipsă de încredere.

Sarcasmul

Folosit cu prietenii, sarcasmul poate fi extrem de distractiv. Cu toate acestea, atunci când încerci să atragi atenţia unei persoane de sex opus, sarcasmul te face să pari un om neplăcut, lasând o impresie proastă.

Mii de mesaje

Chiar dacă eşti entuziasmt că aţi stabiliţi o întâlnire, încearcă să nu trimiţi foarte multe mesaje prin care să îţi exprimi entuziasmul. Vei lăsa o impresie proastă. Înceacă să-ţi găseşti un echilibru şi să te comporţi elegant.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite