O femeie în sutien a fugit cu bacşişul unui şofer Uber, iar înregistrarea a ajuns virală: cum au reacţionat şoferul şi compania VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer Uber a fost prădat de o clientă în sutien. Tânăra a profitat de momentul în care bărbatul nu era atent, a luat banii şi a dispărut pe străzile din New York. Filmuleţul a ajuns viral pe internet.

Incident jenant înregistrat într-o maşină care oferea servicii Uber în New York. Urcaţi într-o maşină Uber, un bărbat şi două femei se gândesc cum să plece cu bacşişul şoferului. Înainte să coboare din maşină, una dintre cliente, sumar îmbrăcată - doar cu un sutien şi fustă -, se uită în oglinda retrovizoare, profită de neatenţia şoferului şi plecă cu banii, scrie thesun.co.uk.

Bărbatul observă câteva secunde mai târziu, însă femeia deja se pierduse fără urmă pe străzile aglomerate din Big Apple.

După ce a contactat reprezentanţii Uber, şoferul a anunţat şi poliţia, având înregistrarea incidentului.

„Îţi înţelegem frustrarea apărută în urma aceastei experienţe. Am încercat să contactăm clienta prin telefon şi e-mail, dar nu am reuşit să rezolvăm acest incident. Aceasta ne-a răspuns şi a negat totul. Dacă crezi că la ea este bacşişul tău, îţi recomandăm să apelezi la ajutorul poliţiei“, i-au transmis reprezentanţii Uber bărbatului.

Contul femeii a fost blocat, aceasta nemaiputând să folosească serviciul în viitor.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite