O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un anchetator care lucrează doar pentru femei a dezvăluit ce strategie aplică pentru prinderea unui bărbat infidel. Verificarea include anumite aplicații de pe telefonul lor, fișiere de pe computerul lor și modul în care folosesc căutarea Google.

Bărbat care trimite un mesaje Foto Pixabay
Bărbat care trimite un mesaje Foto Pixabay

Anchetatoarea Madeline Smith a declarat pentru DailyMail.com că rulează în jur de 100 de astfel de anchete dintre acestea pe săptămână, iar din zece bărbați, în medie, opt eșuează.

„Dacă tipul are o istorie de a fi secretos, acel răspuns este aproape întotdeauna <Da>. Pe baza personalității sale, a profilului și a lucrurilor de genul acesta, le voi aborda în modul în care cred că va funcționa cel mai bine. Toată lumea merită intimitate, dar dacă nu poți să te uiți la telefonul partenerului tău și să știi exact unde se află în orice moment, consideră că este un steag roșu. Cei care nu au nimic de ascuns, nu ascund nimic”, a spus ea pentru publicația britanică

Smith începe apoi să vorbească cu bărbatul în cauză, implicându-l într-o conversație și încearcă să vadă dacă va nega faptul că are o relație.

„Unii băieți sunt de genul <sunt căsătorit>… dar încă sunt pregătiți să se întâlnească. Apoi îi trimit fetei capturile de ecran și îl blochez pe tip”, mai dezvăluie aceasta. 

Aplicațiile care îl pod da de gol

Smith a spus că există o mulțime de aplicații pentru partajarea de mesaje, fotografii, videoclipuri și multe altele care nu sunt ceea ce apar. Calculator Pro+ este un exemplu.

„Arată ca un calculator, dar salvează textele și jurnalele de apeluri ale contactelor secrete. Unii oameni folosesc Google Docs sau alte servicii de partajare pentru chat. Verificați raportul privind timpul de utilizare pentru a înțelege mai bine ce aplicații folosește soțul dvs. și cât timp. Căutați ceva ieșit din comun. Aș spune că folosirea unei aplicații de calculator timp de patru ore pe săptămână este considerată ciudată”, mai spus Smith. 

De asemenea, susține celebra anchetatoare, verificați timpul de utilizare și utilizarea pe un iPhone: accesați Setări > Timp ecran. Alegeți Vedeți toată activitatea, apoi Săptămâna. Acesta va afișa un rezumat al utilizării săptămânale. Puteți atinge Zi pentru a vedea un rezumat al utilizării zilnice.

Verificați utilizarea aplicației pe un Android: atingeți Setări <Bunăstare digitală și control parental>. Tablou de bord pentru a vedea timpii de utilizare pentru fiecare aplicație. Durata ecranului arată ce aplicații au fost pe ecran și pentru cât timp.

De asemenea, cei care trișează sunt cunoscuți pentru a crea online documente Google sau fișiere Microsoft 365 care arată nevinovate până când sunt deschise. 

Verificați locațiile telefonului

Pe măsură ce ne bazăm mai mult pe GPS, poate doriți să aruncați o privire și asupra istoricului locațiilor soțului. Pentru utilizatorii Google, opțiunea de meniu „destinații anterioare” din sistemul de navigare poate croniciza mișcările soțului tău; pentru utilizatorii de Android, funcția Google Timeline (găsită în aplicația Google Maps sau online) funcționează în mod similar.

„Dacă soțul tău folosește un iPhone, există un loc în care să te uiți sigur. Mulți oameni nici măcar nu știu că există această comoară de urmărire. Puteți găsi locațiile frecvente ale unui utilizator iPhone în Setări, Confidențialitate și securitate, Servicii de localizare, Servicii de sistem și apoi Locații semnificative”, a mai spus Madeline Smith.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite