Noutăţi de la Masatto - o nouă colecţie şi un nou brand ambassador, Vlad Enăchescu

0
0
Masatto

Masatto a lansat o colecţie nouă de fotolii de masaj. Pentru cei care ţin pasul cu tehnologiile avasate şi îşi doresc un gadget în adevăratul sens al cuvântului, un expert în arta masajului sub forma compactă a unui fotoliu, atunci aici vor descoperi un produs de excepţie. Masatto şi-a denumit şi noul ambasador, Vlad Enăchescu.

Experienţa sa în media îl face ambasadorul ideal şi pentru acest brand. Pentru că nu ar promova ceva în care nu ar crede şi pe aceeaşi lungime de undă cu principiile sale. O figură impozantă, Vlad Enachescu mizează pe calităţile acestor fotolii. Fie că vorbim despre munca de acasă sau de nevoia de relaxare după o zi plina de activităţi, Vlad Enăchescu se arată extrem de încântat de utilizarea acestor fotolii.

Masatto continuă să îşi surprindă publicul cu modele noi de fotolii hi tech

În lumea modernă, când tehnologiile sunt tot mai avansate, am descoperit şi cum să punem tehnologia în scopuri personale să lucreze. Masatto a înglobat unele dintre cele mai avansate funcţii şi sisteme, mecanisme complexe în spatele unor fotolii care sunt acum mai mult ca oricând elegante, rafinate, cu design compact.

Masatto este brand de talie internaţională şi în toată Europa este deja cunoscut pentru tehnologia avansată pe care o aduce, îmblânzită, şi la care avem acces facil, în formulă mai prietenoasă decât am crede, în prezenţa unor fotolii de masaj. Daca în 2014 lansa cu răsunet sistemul 4D, în 2020 a marcat lansarea unuia dintre cele mai performante tipuri de fotolii, respectiv Divina. Nu una, ci două sisteme de masaj încorporate sunt nota de superlativ cu care Divina vine în faţa publicului.

Despre Divina vorbim doar la superlativ, ca fiind ultra inteligent şi performant, un fotoliu ce exprimă luxul în toate detaliile - încărcare wireless, masaj 4D, masaje diverse pe care le poate performa, inclusiv cel de tip stretching thailandez. Şi despre Divina câte nu ar fi de spus. Reprezentanţii Masatto spun că şi acest tip de fotoliu poate fi încercat, testat gratuit. Tot ceea ce cuvintele nu pot rezuma despre Divina şi cum vă face să vă simţiţi divin, mai bine ca niciodată, veţi simţi pe propria piele.

Video Divina:

Colaborare marcantă, la debutul acestei noi colecţii - Vlad Enăchescu şi Masatto

Sfârşitul acestui an marchează lansare după lansare pentru Masatto. În luna octombrie, ceea ce îşi propune să fie un univers unic, al relaxării, Casa Masatto şi-a deschis porţile pentru publicul larg. Este a doua locaţie de tip showroom a acestui brand, din capitală. Locaţia este una de lux, situată în zona de nord a Bucureştiului. Daca ajungeţi pe strada Erou Iancu Nicolae număr 97, nu rataţi să vizionaţi un paradis al masajului.

Locaţia este una generoasă, mai spaţioasă, perfectă cât să includă mai ales noile apariţii din colecţia Masatto 2020-2021.

11 modele fac parte din această gamă, de la cele premium precum Pollux, Mizar, Antares şi Naos şi până la cele de tip home use, Hadar, Tania şi Atria. Pe aceeaşi lungime de undă cu Divina, privind tehnologia încorporată, este în noua colecţie noul star, Bellatrix.

Lansarea acestei linii de produse aduce totodată şi noua colaborare, cu Vlad Enăchescu, onorat cu titlu de brand ambassador. Însă dincolo de titulatura aceasta, colaborarea înseamnă o validare a calităţii, prin prisma performanţei fotoliilor care pot masa intens, divin, care relaxează şi redau ceea ce pentru zilele noastre înseamnă un lux - starea de bine. Sunt o armă anti stres şi anti dureri, atât pentru spate, cât şi pentru picioare.

În plus, work from home a devenit realitatea pe care fiecare dintre noi a testat-o. Însuşi Vlad povestea pe reţele sociale că a găsit în Masatto un prieten şi totodată o soluţie. Nimic nu se compară cu a fi masat în timp ce lucrezi la laptop! Vlad a testat şi recomandă Masatto şi toată gama sa de fotolii. Pentru publicul larg, chiar înainte de achiziţie, pot fi testate gratuit modelele dorite, acasă sau în casa Masatto. Iar pentru această cerere nu există un prea mare efort. Echipa se ocupă integral de toate detaliile puse la punct pentru transport şi ridicarea produsului, instalarea în cămin. Iar după 30 de zile de testare absolut gratuită, nici că o să mai vină să îl daţi înapoi! 

Contact Masatto:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Bucureşti

Str. Erou Iancu Nicolae, număr 97

Str. Costin Neniţescu, număr 14

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite